Injusterare till Assemblin Ventilation Kungälv

Injusterare till Assemblin Ventilation Kungälv

Skicklig injusterare med passion för ventilation - du behövs i Kungälv
Nu ska JVT Vent få nytt namn och nya färger, nu finns chansen för dig att hänga på ett erfaret gäng i början av en ny resa. I rollen som injusterare på Assemblin Ventilation i Kungälv tillhör du vår serviceavdelning och får arbeta både självständigt men även tillsammans med övriga kollegor. På vår arbetsplats är det full fart och vi behöver förstärka vårt lag med ännu fler spelare, hos oss finns goda möjligheter till kompetensutveckling och att utvecklas inom företaget.

Som injusterare hos oss driftsätter du våra aggregat och jobbar på allt från stora sjukhus till skolor och kontorslokaler.

Din bakgrund
Om du är certifierad injusterare, har OVK behörighet och flera års erfarenhet i bagaget är det såklart starkt meriterande men det viktigaste är att du är rätt person för tjänsten. Kanske har du jobbat som servicetekniker eller montör tidigare och är intresserad av att utforska yrkeslivet som injusterare. Vi hoppas att du ansöker oavsett, så länge det låter som något för dig.

Personen vi söker behöver vara självgående, noggrann och en klippa på att lösa problem. Du har ett stort intresse för tekniska system och vill jobba i ett sammansvetsat gäng där vi hjälper varandra.

Goda kunskaper i svenska och B-körkort är ett krav.

Vår framgång är bara luft
Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vårt arbete karaktäriseras av stora ambitioner, vi vill alltid leverera över förväntan. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt, från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi är måna om att ha ett öppet arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget. Hos oss på Assemblin är varje uppdrag unikt och därför blir varje lösning unik. Vi är stolta över det vi gör och inte minst de personer som ser till att få det gjort.

Ansökan och kontaktperson
Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba på en fartfylld arbetsplats med genuina kollegor? Välkommen att registrera din ansökan med ett uppdaterat CV och ett personligt brev. Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information om rollen, kontakta Daniel Ericsson - Administrativ Chef på 010-202 85 74 eller daniel.ericsson@assemblin.se.

Vi undanber oss vänligen men bestämt all kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag.
Mer info
Kontaktperson Daniel Ericsson
Telefon 010-202 85 74
Område Kungälv
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 apr (49 dagar kvar)