Truckförare till Volvo Cars

Truckförare till Volvo Cars

Adecco söker nu truckförare till Volvo Cars i Torslanda. Har du truckkort, intresse för fordon och älskar att köra truck? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Om tjänsten
Som truckförare kommer du arbeta på Volvo Cars nybyggda lager och logistikavdelning i Torslanda. Du kommer rotera på olika avdelningar vilket innebär att arbetsuppgifterna kan variera. Du kommer främst arbeta med diverse lageruppgifter så som orderplock, lagerhållning och truckkörning. Andra arbetsuppgifter kan även innebära kundkontakt i samband med att ta emot och besikta material på godsmottagningen. Även administration med rapportering och inmatning i system kan förekomma. Arbetet är förlagt på dagtid eller kvällstid, vi söker personal till båda dessa skift.

I din roll som truckförare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Orderplock
  • Truckkörning
  • Administration
Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter så som orderplock, lossning och lastning etc. Du ska ha god erfarenhet av truckkörning, främst av motviktstruck och skjutstativstruck. Körkort B samt fullständiga gymnasiebetyg i matematik, svenska och engelska är också krav för tjänsten.

Vidare ser vi att du är en noggrann och flexibel person med hög arbetsmoral. För att du snabbt ska komma in i din nya roll är det viktigt att du har stort intresse för att lära dig nya utmaningar och känner dig trygg med truckkörning.

Viktigt för tjänsten är:
  • Truckkort
  • Erfarenhet av truckkörning
  • Körkort B
  • Godkända betyg i matematik, svenska och engelska
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Volvo Cars
Volvo Cars är ett globalt företag med försäljning av bilar över hela världen. De hanterar dagligen nödvändiga tillverkningsprodukter som sedan ska föras vidare för att monteras ihop till framtidens bilar.

Om anställningen
Tjänsten som truckförare är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Frida Axelsson via 031-7254530 eller via frida.axelsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Truckförare till Volvo Cars, lager, logistik, truckkörning, truckkort, fordonsbranschen, Volvo Cars, Adecco
Mer info
Kontaktperson Frida Axelsson
Telefon 0317254530
Område Kungälv
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 26 sept (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.