Svetsare till fordonsindustrin

Svetsare till fordonsindustrin

Adecco söker nu efter svetsare till ett företag i Torslanda. Har du tidigare arbetat som svetsare, är du driven, kvalitetsmedveten och trivs inom industrin? Då kan vi på Adecco ha tjänsten för dig!

Om tjänsten
Som svetsare kommer du jobba med plåtbearbetning inom fordonsindustrin. Arbetet innebär att du arbetar i industriell miljö främst med manuell svetsning i MIG/MAG. Arbetet kan även innebära truckkörning, traverskörning och montering. Arbetstiderna är förlagd under dagtid 06:30 - 15:12 och start för tjänsten är i slutet på augusti, vecka 35.

I din roll som svetsare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Svetsning
  • Truckkörning
Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av plåtbearbetning från karosseri, tunnplåt, smide, svets eller liknande. Du ska också kunna läsa och förstå ritningar samt ha vana att hantera tryckluftsdrivna och eldrivna handmaskiner.

Viktigt är att du är kvalitetsmedveten, driven och har ett högt säkerhetstänk. Trivs du som bäst när det är ordning och reda runt omkring dig kommer detta passa utmärkt för dig. Vi ser även att du är positiv, initiativtagande och kan jobba i både grupp och enskilt.

Viktigt för tjänsten är:
  • A-certifikat
  • Truckkort B
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om uppdragsgivaren
Vår kund är belägen i Torslanda och arbetar inom fordonsindustrin.

Om anställningen
Tjänsten som svetsare är ett konsultuppdrag med tillsättning i augusti. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start vecka 35. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Frida Axelsson via 031-7254530 eller frida.axelsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Svetsare till fordonsindustrin, industri, MIG/MAG, svets, fordonsbranschen, Adecco, Göteborg
Mer info
Kontaktperson Frida Axelsson
Telefon 0317254530
Område Kungälv
Yrkesroll Industri & Anläggning, Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 7 juli (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.