Produktionsarbetare till Göteborgs Kex

Produktionsarbetare till Göteborgs Kex

Adecco söker nu efter produktionspersonal till Göteborgs Kex i Kungälv. Har du tidigare erfarenhet av renrum, montering eller ett intresse för teknik? Brinner du för industri och produktion kan detta vara något för dig!

Om tjänsten
Som produktionsarbetare kommer du att arbeta i renrum med tillverkning av företagets produkter. Främst innebär detta att du arbetar med paketering, övervakning vid maskiner och lättare underhåll av maskiner. Detta är en heltidstjänst och arbetet är förlagt under 2-skift, vilket innebär varannan vecka dag och varannan vecka kväll.

I din roll som produktionsarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Övervakning av process vid maskiner
  • Paketering
  • Underhåll av maskiner
Tjänsten som produktionsarbetare är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående och löper på långsiktigt. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av att tidigare arbetat inom industri, har kompetens inom teknik eller att du tidigare arbetat i en liknande bransch. Ytterligare krav för tjänsten är att du har någon form av teknisk bakgrund från utbildning eller arbete. Har du erfarenhet av livsmedelsproduktion ses detta som meriterande men inget krav.

Vidare ser vi att du är kvalitetsmedveten och noggrann i ditt arbete. Du som har ett stort tekniskt intresse kommer att trivas i denna roll.
Har du truckkort och erfarenhet av truckkörning ses detta som mycket meriterande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig: Frida Axelsson på frida.axelsson@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Produktionspersonal till Göteborgs Kex, renrum, maskinoperatör, produktion, Kungälv, Adecco.
Mer info
Område Kungälv
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 2 juni 2021 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.