Praktikant till Adecco General Staffing Göteborg VT19

Praktikant till Adecco General Staffing Göteborg VT19

Vill du ha en praktikperiod med fokus på rekryteringsprocessen där du får samarbeta tätt med en grupp inspirerande rekryterare som har nära till skratt? Vill du bli del av en arbetsplats som genomsyras av glädje och laganda, samtidigt som du skapar kontakter inom världens största HR-partner? Då har vi på Adecco praktikplatsen mot vårterminen 2019 för dig!

Om tjänsten
Som Praktikant kommer du att arbeta i teamet General Staffing med Stor Göteborg som geografisk marknad. Vi fokuserar bland annat på uthyrnings- och rekryteringstjänster av tjänstemän såväl som kollektivanställda. Du kommer vara del av en arbetsgrupp som är affärsorienterade och präglas av positiv anda, lösningsfokus och teamkänsla. Vi sitter i ljusa, fräscha lokaler i centrala Göteborg och du kommer att trivas i vårt öppna kontorslandskap, där positiv atmosfär och arbetsglädje genomsyrar en tempofylld miljö. Under din praktik kommer du att få följa och medverka i rekryteringsprocessens samtliga delar.

I din roll som praktikant kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Annonsering
  • Urval bland ansökningar
  • Telefonintervjua kandidater
  • Medverka vid djupintervju/gruppintervju
  • Referenstagning
  • Skriva CV-presentationer
Att genomföra sin praktikplats hos oss innebär att du får arbeta tätt tillsammans med professionella rekryteringsansvariga och får möjlighet att lära dig samtliga delar av vår rekryteringsprocess!

Om dig
För att vara kvalificerad till en praktikplats hos oss så skall du vara berättigad att göra praktik, antingen genom din utbildning på Högskola/universitet eller via Arbetsförmedlingen. Vi ser positivt på om du har möjlighet att praktisera hos oss under hela vårterminen 2019.

Du som är social, noggrann och tycker det är roligt att ha kontakt med olika människor har hittat rätt! Ditt positiva sätt och känsla för service gör att du kommer trivas utmärkt med din praktik. Du tycker det verkar intressant med personbedömning och trivs på en praktikplats med administrativa uppgifter. Du trivs med att arbeta vid datorn och att använda telefon. Vi tror att du har en påbörjad eftergymnasial utbildning inom personal/ekonomi eller motsvarande. Kanske har du även arbetat administrativt eller med telefonen som redskap? Du som är trygg med att använda engelska och svenska som arbetsspråk kommer att lyckas galant.

Vill du ta del av en arbetsmiljö som är öppen och präglas av laganda, energi och hög professionalism så är Adecco rätt praktikplats för dig!

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Adecco
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige erbjuder vi såväl uthyrnings- och rekryteringstjänster som lösningar inom bland annat ledarskaps- och kompetensutveckling, karriärrådgivning, omställning och outsourcing på våra 59 kontor spridda över hela landet. Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. På Adecco ser vi dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till att vi går till jobbet varje dag. Som världens största HR-partner har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person på rätt plats.

Om ansökan
Vi ser fram emot en ansökan där du berättar lite om dig själv, vad du gjort tidigare och vad du tänker att vi ska göra för dig under din praktik. Ange även hur många veckors praktik du är berättigad till.

Praktiken kommer att starta under våren 2019 men vi påbörjar processen omgående och vill därför gärna ha din ansökan redan idag. Du skickar din ansökan genom att fylla i formuläret nedan.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Isabell Josefsson på isabell.josefsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Praktik, praktikant, rekrytering, rekryteringsprocess, Göteborg, Adecco
Mer info
Kontaktperson Isabell Josefsson
Telefon 08-100500
Område Kungälv
Yrkesroll Administration, Assistent, HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Internship / Praktik
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 4 dec (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.