Lagerarbetare till logistikföretag

Lagerarbetare till logistikföretag

Vi söker nu lagerarbetare till ett logistikföretag i Arendal. Vi söker dig som har truckkort, trivs med lagerarbete och vill ha ett fartfyllt jobb med varierande arbetsuppgifter. Passar detta in på dig så kan du vara perfekt för denna tjänst!

Om tjänsten
Som lagerarbetare kommer du arbeta på ett stort lager med orderplock, truckkörning, tillverkning av displayer och andra arbetsuppgifter som kan förekomma på ett lager. Arbete förekommer både enskilt och i team och kan variera under dagen. Tjänsten är förlagd under dagtid eller kvällstid, vi föredrar om du är flexibel och kan hoppa in på båda skift.

I din roll som lagerarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Orderplock
  • Truckkörning
  • Tillverkning av displayer
Om dig
Vi söker dig som har truckkort och ett stort intresse av att arbeta inom lager och logistik. Detta är ett relativt fysiskt arbete med högt arbetstempo så det är viktigt att du trivs med den typen av arbete. Det är mycket meriterande är om du har tidigare erfarenhet av truckkörning eller lagerarbete.

Vidare ser vi att du är noggrann, positiv, strukturerad, flexibel och tycker om att ha många bollar i luften.

Viktigt för tjänsten är:
- Truckkort A+B

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om anställningen
Tjänsten som lagerarbetare är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Frida Axelsson via 031-725 45 30 eller frida.axelsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Lagerarbetare till logistikföretag, orderplockare, truckförare, lager, truckkort, Arendal, Göteborg, Adecco
Mer info
Kontaktperson Frida Axelsson
Telefon 0317254530
Område Kungälv
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 13 okt (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.