Extraarbetande butiksbiträde till affär

Extraarbetande butiksbiträde till affär

Vi söker ett extraarbetande butiksbiträde till en butik i Kungälv. Vi söker dig som är flexibel att hoppa in och arbeta extra i butik och kan leverera en service i världsklass!

Om tjänsten
Som butiksbiträde kommer du att ansvara för att allting i butiken rullar på och vara butikens ansikte utåt mot kunderna. Du kommer tillsammans med dina kollegor ansvara för påfyllning av varor, kassahantering och se till att butiken är ren och fin.

I din roll som butiksbiträde kommer dina främsta arbetsuppgifter att innefatta:
  • Kassahantering/försäljning
  • Upplockning av varor
Tjänsten innebär att du jobbar extra vid behov. Det kommer även finnas möjlighet att boka upp sig på lediga pass. Arbetstider som kan förekomma är 09:30-16:15, 12:00-18:15 på vardagar samt lördagar 09:45-13:30.

Som konsult får du en anställning i Adecco Student AB. Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra.
Du får ett ramavtal i Adecco Student AB.

Om dig
Vi söker dig som har en annan sysselsättning på minst 50% vilket kan innefatta annat arbete eller studier. Andra krav för tjänsten är att du har tidigare arbetserfarenhet.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och ser att det här är en tjänst för dig som är ansvarstagande, serviceminded och flexibel att hoppa in med kort varsel. Det är högst meriterande om du har tidigare erfarenhet av kassahantering.

Krav för tjänsten:
  • Annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% vilket kan innefatta annat jobb eller studier
  • Goda kunskaper i svenska
  • Tidigare arbetserfarenhet inom servicebranchen
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Kristoffer Löwdin på 073-684 75 33 eller via mail kristoffer.lowdin@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Butiksbiträde till affär, Kassa, Försäljning, Kungälv, Kundservice, Adecco
Mer info
Område Kungälv
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 22 okt 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.