Butiksbiträde till Göteborgs Kex!

Butiksbiträde till Göteborgs Kex!

Vi söker ett butiksbiträde på deltid till Bräckboden på Göteborgs Kex i Kungälv. Vi söker dig som är studerande eller har annan huvudsaklig som är intresserad av att arbeta i butiken och kan leverera en service i världsklass!

Om tjänsten
Som butiksbiträde kommer du att arbeta på deltid för att se till att allt i butiken rullar på och vara Göteborg Kex ansikte utåt mot kunderna. Du kommer att, tillsammans med dina kollegor, ansvara för påfyllning av varor, hantera kassa och se till att butiken är ren och fin.

I din roll som butiksbiträde kommer dina främsta arbetsuppgifter att innefatta:
  • Kassahantering/försäljning
  • Upplockning av varor
  • Ansvara för öppning/stängning av butiken
Tjänsten innebär att du jobbar extra vid behov, det kommer även finnas möjlighet att boka in sig på lediga pass. Arbetstiderna som kan förkomma är 09.30-16:15, 12:00-18:15, 09:45-13:30, arbetet är förlagt både under vardagar och helger.

Om dig
Vi söker dig som brinner för att leverera en god service till kunder och meriterande om du tidigare arbetat i butik eller liknande arbete inom försäljning. Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning på 100%.

Vidare ser vi att du tycker om att arbeta med att ta emot kunder men även trivs med att arbeta tight med dina kollegor. Vi söker även dig som skapar en god stämning runt omkring dig och drivs av att möta nya människor.

Viktigt för tjänsten är:
  • Serviceinriktad
  • Anpassningsbar
  • Utåtriktad
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Göteborgs Kex
Livsmedelsföretaget Göteborgs Kex ingår i den stora koncernen Orkla Confectionery & Snacks som är marknadsledande inom kex och snacks. Orkla är nordens ledande aktör av varumärken och konceptlösningar till dagligvaruhandel samt storhushåll. Göteborgs Kex grundades 1888.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Kristoffer Löwdin, kristoffer.lowdin@adecco.se , 0736-847533.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Butiksbiträde till Göteborgs Kex, Kassa, Försäljning, Kungälv, Kundservice, Göteborgs Kex, Orkla Confectionery & Snacks, Adecco, deltidsjobb
Mer info
Område Kungälv
Yrkesroll Hotell & Restaurang
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 2 mars 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.