Sommarjobba som säljsupport hos Kvdbil!

Sommarjobba som säljsupport hos Kvdbil!

Söker du ett utvecklande och meriterande sommarjobb? Har du dessutom en vilja att lära dig mer om administration och support? Då har vi tjänsten för dig! Som säljsupport hos Kvdbil i sommar blir du del av en energifylld grupp där ditt huvudansvar blir att stötta interna sälj-/supportfunktioner. Tjänsten passar dig som trivs i en administrativ roll med mycket kundkontakt. Sök idag för att säkra årets sommarjobb!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Kvdbils räkning administratörer inom säljsupport för sommarjobb. Kvdbil är Sveriges största marknadsplats för begagnade fordon och hjälper bland annat privatpersoner och företag att sälja sina fordon via auktion online. Som administratör kommer du primärt att avlasta interna säljfunktioner i det dagliga arbetet. Du blir en del av ett team på Kvdbil:s huvudkontor i Kungälv, strax utanför Göteborg. Du kommer här att ingå i en grupp om cirka 10 personer. Tjänsten inleds med en introduktion där du får skugga en kollega.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Kvdbil.

Arbetsuppgifter
 • Administration
 • Ha daglig kontakt med Kvdbils företagskunder
 • Svara på såväl interna som externa frågor via mail och telefon
Tjänsten passar dig som är på jakt efter ett utvecklande och meriterande sommarjobb. Du trivs med att arbeta administrativt och har en god känsla för service.

Vi söker dig som
 • Är student på minst 50% vid högskola eller universitet
 • Kommunicerar obehindrat i tal och skrift på svenska för att på så sätt kunna kommunicera med kollegor/kunder
 • Har god IT-vana
Det är meriterande om du tidigare arbetat med administration eller service/kundtjänst.

Vi söker dig som är duktig på att kommunicera, såväl muntligt som skriftligt. Du är skicklig på att etablera och utveckla långsiktiga kundrelationer. Du har en professionell framtoning en god känsla för kundservice.

Som person tar du självständigt ansvar för dina egna arbetsuppgifter och har även en förmåga att på egen hand strukturera, planera och organisera på ett effektivt sätt. Eftersom tjänsten innehåller hantering av stora mängder dokumentation och administration är det även viktigt att du är noggrann.

Övrig information
 • Start: 10:e juni
 • Omfattning: 10:e juni - 9:e augusti, vardagar mellan kl 08:00-17:00
 • Lön: Timbaserad lön
 • Placering: Göteborg/Kungälv (Ellesbo)
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Kvds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. https://www2.academicwork.se/jobbsokande/extrajobb.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Kungälv
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kvdbil är en vägledande förnyare inom e-handel med begagnade bilar. Kvdbil.se utgör idag Sveriges största marknadsplats för begagnade bilar, årligen säljer de över 26 000 bilar. Kvdbils kunder är privatpersoner, företag och myndigheter som både säljer och köper bilar. Vi testar, värderar och beskriver våra auktionsobjekt grundligt innan vi lägger upp dem för auktion på kvd.se.
I KVD-koncernen ingår även Sveriges ledande bilvärderingsbolag Bilpriser med värderingssajten bilpriser.se samt kvdpro.com, en marknadsplats för maskiner och tunga fordon.