Sekreterare till projekt i Kungälvs Kommun

Sekreterare till projekt i Kungälvs Kommun

Vill du få insikt i Kungälvs Kommun och bli en del av en styrgrupp som samordnar tillväxtarbetet inom Samhälle och Utveckling? Trivs du i en administrativ roll med fler kontaktytor. Då är detta tjänsten för dig! Läs vidare och sök redan idag då vi arbetar med löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Kungälv Kommuns räkning en sekreterare att stötta upp med det administrativa arbetet. Du kommer att bli en del av enheten Projekt- och Programledning, vilken är en del av sektor Samhälle och Utveckling i Kungälvs Kommun. Enheten svarar för utredningar i tidiga skeden samt projekt-, program- och portföljledning. Kommunen tillämpar portföljstyrning för tillväxtarbetet av bostäder, skolor, kontor mm.

Uppdraget sträcker sig initialt fram till mars 2019 och är på deltid, ca 50-60%/månad.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vår kund.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Kungälvs Kommuns önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork.

Arbetsuppgifter

Som sekreterare kommer du att ansvara för att stötta portföljstyrgruppen administrativt. Du kommer att arbeta nära portföljledaren, men även ha nära dialog med de andra styrgruppsmedlemmarna för att stötta upp där det behövs. Vidare kommer du även ansvara för att information hanteras och dokumenteras enligt kommunens anvisningar.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Förbereda agenda inför möten
 • Föra protokoll under möten och sammankomster
 • Kontakt med andra styrgruppsmedlemmar och vara behjälplig med hantering av dokument
 • Hjälpa till att boka och planera styrgruppens utvecklingsdagar
Tjänsten passar dig som studerar en utbildning med koppling till exempelvis projektadministration, samhällsbyggnad eller förvaltning. Du trivs i en administrativ roll där du får vara spindeln i nätet och ha många olika kontaktytor. Vidare är detta ett bra steg för dig som vill få insikt i den kommunala verksamheten och få en fot in på Kungälvs Kommun.

Vi söker dig som
 • Studerar på högskola eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
 • God datorvana
 • Obehindrad i svenska i tal och skrift då arbetsuppgifterna kräver detta
 • God skriftlig och kommunikativ förmåga
Meriterande om du har:

* Vana av att arbeta i projektform; exempelvis från studier

Som person är du flexibel och trivs i en koordinerande och stöttande roll. Du brinner för att leverera god service och trivs med att arbeta självgående och mot uppsatta deadlines och resultat. Du beskriver dig som strukturerad och metodisk i ditt arbetssätt, och har förmåga att uttrycka dig väl i skrift.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Arbetstider: Dagtid, kl 08-17
 • Placering: Kungälv
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Kungälv
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kungälvs Kommun är en dynamisk kommun som växer snabbt med 400 bostäder per år, fler nya skolor, ett nytt handelscentrum och intressanta projekt i stadskärnan och olika tätorter. Kungälvs kommun är unik med sina båda fästningar, Bohus och Carlsten, som ger karaktär och vittnar om en lång historia. Här finns många intressanta uppdrag i varierande miljöer från städer och orter till landsbygd och kust. I Kungälv ska det vara gott och leva och det arbetar vi gemensamt för varje dag.

Investeringstakten är hög och många nya spännande projekt väntar. Enheten Projekt- och Programledning är under uppbyggnad, men har en bra grund att stå på i ett väl genomtänkt projektledningssystem (XLPM). Nära samarbete sker med enheterna plan samt mark- och exploatering. Projekt- och Programledning arbetar med kommunens kärnverksamheter, infrastrukturprojekt och exploateringsprojekt i en gemensam portfölj för alla tillväxt projekt.