Erfaren teknisk dokumentatör till Carryline

Erfaren teknisk dokumentatör till Carryline

Har du tidigare arbetat med teknisk dokumentation och CE-märkning? Letar du efter en tjänst där du får möjlighet att utforma nya strukturer, mallar och processer för den tekniska dokumentationen? Är du en självständig, driven och strukturerad person? Carryline söker dig som vill utforma och implementera deras dagliga arbete med teknisk dokumentation. Låter detta som din nästa utmaning i karriären? Sök redan idag.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Carrylines räkning en driven och prestigelös teknisk dokumentatör. Carryline har 50 års erfarenhet av att leverera tillförlitliga och kvalitativa transportsystem av produkter för alla typer av branscher. Med erfarenhet i branschen har de beprövade och färdiga lösningar till alla typer av produkter samt har stor möjlighet att leverera kundspecifika lösningar.

I rollen som teknisk dokumenatatör på Carryline kommer du att sitta på deras kontor i Kungälv tillsammans med cirka 40 kollegor i kontorslandskap. I lokalerna sker både produktion, tillverkning och konstruktion under samma tak. Du kommer främst att arbeta tätt tillsammans med konstruktörsteamet som består av 5 personer. De ansvarar för att kontinuerligt uppdatera dokumentationen baserat på de aktuella projekten och de sitter äver på mycket kunskap om företagets produkter. Du kommer ansvara för att omarbeta företagets nuvarande maskindokumentärer och aktivt arbeta med att hitta lösningar för hur deras arbetssätt kan effektiviseras när det kommer till dokumentationsprocessen.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kund.

Arbetsuppgifter

Som teknisk dokumentatör hos Carryline kommer du ha en primär roll i utformningen av deras nya och moderna struktur. Du kommer arbeta med att dels ta fram mallar för dokumentationen och dels arbeta fram ett nytt arbetssätt för dokumentationsprocessen för konstruktörerna.

Du kommer till exempel att:
 • Skapa mallstruktur för ex. riskbedömningar, produktmanualer och användarinstruktioner
 • Samla relevant information om produkterna
Tjänsten passar dig som vill få chansen att utvecklas i din roll som teknisk dokumentatör genom att få vara en värdefull spelare i Carrylines framtida dokumentationsprocess. Du vill vara en del av ett företag med korta beslutsvägar och en positiv stämning som präglas av framåtanda.

Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot teknik, fördelaktigt med fokus mot teknisk information
 • Har minst 1 års erfarenhet som teknisk dokumentatör med kunskaper inom maskindirektiv (CE-märkning)
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
 • God datorvana
Det är meriterande om du
* Tidigare har arbetat med programmet Inventor

I din roll som teknisk dokumentatör är det viktigt att du som person är självgående och strukturerad, eftersom du har eget ansvar för att driva ditt arbete framåt. Vidare är det viktigt att du är noggrann i ditt arbete för att uppnå optimalt resultat. Du trivs att arbeta självständigt samtidigt som du är kommunikativ med kollegor då de sitter på värdefull information.

Övrig information
 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, ca. 6 månader
 • Placering: Kungälv
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Carrylines önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Kungälv
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Teknisk skribent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork