Hoppa till innehåll
Swedish Agro logotyp

Reservdelssäljare

Publiceringsdatum
30 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Reservdelssäljare, Kumla

Har du stort intresse för teknik, lantbruksmaskiner och försäljning och vill arbeta i en flexibel och omväxlande roll? Då kan du bli vår nya reservdelssäljare hos oss på Swedish Agro i Kumla!

VAD BLIR DU EN DEL AV?

Swedish Agro

På Swedish Agro skapar vi värde för svenskt lantbruk genom att vara en helhetsleverantör för den enskilda lantbrukaren och erbjuder insatsvaror, foder och maskiner av högsta kvalitet. Vi representerar branschens ledande varumärken CLAAS, HORSCH, METSJÖ, RAUCH, SPEARHEAD, SCANSTONE, AVR, AGXEED och DALBO och har en av Europas modernaste foderfabriker och tillverkar foder för flera djurslag. Vi har en gemensam tro att vi är starkare tillsammans och arbetar för långsiktighet, kvalité och lönsamhet.

Som reservdelssäljare på vår anläggning i Kumla blir du blir en del av ett nära team och växande anläggning som tillsammans arbetar för att erbjuda den bästa servicen och utveckla hela maskinverksamheten.

"Vill du jobba som reservdelssäljare ska du gilla både varierade arbetsuppgifter och växlande tempo. Att vara lyhörd, nyfiken och ha intresse för teknik och lantbruk är också egenskaper som är till din fördel", säger Anneli Gonner, Reservdelschef på Swedish Agro. Är du mer nyfiken på hur det är att jobba på Swedish Agro? Läs mer om hur det är att vara medarbetare på Swedish Agro på vår karriärsida.

DITT ANSVARSOMRÅDE

Varierade arbetsuppgifter med fokus på reservdelar, verkstad och försäljning

Din huvudsakliga arbetsuppgift som reservdelssäljare är att ta emot och kontrollera beställningar av reservdelar och lämna ut till våra tekniker och externa kunder. Som reservdelssäljare arbetar du med försäljning av reservdelar till såväl befintliga som nya kunder där försäljningen sker både över disk i butik, via uppsökande försäljning och kundbesök. Du ansvara över att organisera lager och försäljningsytor på anläggningen för att öka tillgängligheten för kunderna och optimera lagerflödet. Som reservdelssäljare har du också daglig kontakt med kunder för att ge dem professionell service, rådgivning och marknadsföra våra olika varumärken.

DIN PROFIL

Strukturerad person som drivs av försäljning och kundkontakt

Du är en person som gillar teknik, service, försäljning och har ett stort intresse för lantbruksmaskiner. Du har förmågan att strukturera ditt arbete och upprätthålla både kvalité och produktivitet i ditt dagliga arbete. Du är duktig på att samarbeta med andra och dela med dig av kunskap och erfarenheter till teamet. Du bidrar också med utveckling genom att ständigt arbeta med förbättringar som bidrar till företagets och din egen utveckling. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper, intresse och drivkrafter.

Vidare ser vi att du har:

Gymnasieutbildning meriterade med teknisk/fordon inriktning

Meriterande med erfarenhet från lantbruks- eller fordonsbranschen

Meriterande med erfarenhet av likvärdigt arbete ex. lagerarbete/försäljning/service

Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

God datorvana och B körkort är ett krav

VI ERBJUDER

Starkare tillsammans

På Swedish Agro bygger vår grund på samarbete och vi har en grundläggande tro att vi är starkare tillsammans. Vi erbjuder därmed en arbetsplats där vi utvecklas tillsammans – över avdelningar, kompetenser och landsgränser. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi anstränger oss för att skapa de bästa ramarna för välmående, utveckling och inflytande.

Hos oss får du möjlighet att genomgå interna och externa utbildningar för att utveckla din kompetens i den senaste tekniken då vi jobbar med de mest högteknologiska produkterna på marknaden med kända varumärken.

ÄR DU INTRESSERAD?

Så ansöker du

Om du tycker att tjänsten låter spännande, skicka gärna din ansökan och CV idag eller så snart som möjligt genom att klicka på "ANSÖK". Vi räknar med att hålla intervjuer löpande och vi avbryter sökandet när rätt kandidat har hittats.

Vi tror att mångfald stärker lösningen av uppgifter. Vi uppmanar därför alla intresserade – oavsett bakgrund – att söka tjänsten. Vi hoppas att höra från dig!

Kontaktperson

Emma Virta
Verkstadschef

emvi@sa-machinery.se

Liknande Jobb

Swedish Agro logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 mars 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

EN INTERNATIONELL KONCERN

Vi vill skapa värde! För lantbruket, för lantbrukaren och för våra medarbetare.

Swedish Agro är en del av Danish Agro-koncernen, med mer än 5 000 kollegor fördelat på 100+ företag i 15 länder. Från fältet till skärmen är våra medarbetare kärnan i vår förmåga att skapa värde och utveckla framtidens lantbruk och säkerställa att vi kan spela en avgörande roll i branschens digitala och gröna omställning – och att vi varje dag hjälper lantbrukaren att odla mat i världsklass. Detta gör vi genom att stärka, odla och utveckla branschen – och inte minst varandra. Och vi behöver dig också!