Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Sommarpersonal som lagermedarbetarer sökes till Adecco i Kumla!

Publiceringsdatum
22 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vi söker just nu efter sommarpersonal som lagermedarbetare till vår kund i Kumla!

Om tjänsten
Som lagermedarbetare hos vår kund kommer du att spela en nyckelroll i att säkerställa smidiga lagerprocesser och effektiv hantering av produkter. Dina huvudsakliga ansvarsområden kan innefatta orderplockning, packning och truckkörning. Du kommer att arbeta i nära samarbete med dina kollegor och förväntas ta ansvar och initiativ i dina arbetsuppgifter. Tillsammans kommer ni att arbeta mot gemensamma mål och bidra till företagets tillväxtresa. Det är en tidsbegränsad anställning from v.24-v.33 och arbetstiderna är dagtid, 2-skift eller natt.

Om dig
Vi söker en lagermedarbetare med tidigare erfarenhet av lagerarbete, som har truckkort men ochså erfarenhet och vana av att köra truck. Som lagermedarbetare kommer du att vara ansvarig för handmixning och packning av produkter på pallar. Arbetet är manuellt och fysiskt tungt och du kan förvänta dig en del enformiga arbetsuppgifter. Det är viktigt att du är medveten om den fysiska ansträngningen och inte är rädd för att hugga i. Flexibilitet, ambition och förmåga att planera och prioritera uppgifter kommer att vara viktiga egenskaper för att lyckas i rollen.

Viktigt för tjänsten är:
- Tidigare erfarenhet av lagerarbete
- Truckkort och truckvana.
- Körkort B
- Studerar du eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på 50%
- Tobaksfrifabrik (pga hygien)

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet så är du flexibel, effektiv och arbetsvillig så är detta en tjänst för dig.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Evelina Wikström via evelina.wikstrom@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 maj 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.