Vi söker en erfaren och ansvarsfull ekonom

Vi söker en erfaren och ansvarsfull ekonom

Skulle du beskriva dig själv som en självgående och driven ekonom? Föredrar du att arbeta i positioner där ett stort ansvar vilar på dina axlar? Om så är fallet kan du vara den ekonom som Närkes Traktorcenter i Kumla, med hjälp av AxÖ Consulting, söker.

Som ekonom på Närkes Traktorcenter i Kumla har du en nyckelposition i företaget. Vi letar därför efter dig som gillar att ligga i framkant för att få verksamheten att fungera optimalt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I rollen som ekonom ingår bland annat:
  • Månadsbokslut
  • Löpande bokföring/redovisning, leverantörs- och kundreskontra, fakturering, betalningar samt kravhantering
  • Skatt och momsrapporering
  • Löneadministration
  • Kalkyler och affärsuppföljning
Vidare ansvarar du för uppdateringar på hemsidan samt sociala medier. I rollen som ekonom kommer du även att ha viss kundkontakt, vi tror därför att du har en god känsla för service.

Profil

Vi ser att du som söker tjänsten har några års erfarenhet av arbete med ekonomi och därmed känner du dig trygg i din roll. Du har troligen arbetat på ett mindre bolag tidigare och trivs i en bred tjänst. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat samt är en van systemanvändare. Har du erfarenhet från Visma är detta meriterande.

Som person är du driftig, självgående och har lätt för att planera din egen dag och driva ditt arbete framåt. Du har en stor ansvarskänsla och är noggrann med ett strukturerat arbetssätt. Vidare är du flexibel med en öppen framtoning och är intresserad av att lära känna och bli delaktig i verksamheten. Du ser dig även som en trygg person med lite skinn på näsan.

Trivs du med att arbeta i en prestigelös och jordnära miljö i en verksamhetsnära roll är du den vi söker!

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast den 22 maj 2022.

Eller vet du någon som skulle passa ännu bättre? Tipsa dem gärna om tjänsten.

Tjänsten är en direktrekrytering och rekryteringsprocessen hanteras av AxÖ Consulting. Du kommer anställas direkt hos Närkes Traktorcenter. Om du har några frågor eller funderingar kopplat till tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Linda Axäng, linda.axang@axoconsulting.se tfn: 079-340 54 42

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering.

Alla ansökningar kommer att behandlas konfidentiellt. Varmt välkommen med din ansökan!

Om Närkes traktorcenter AB

Närkes Traktorcenter AB bildades i Kumla 1992 och vi är ett privatägt företag med 13 anställda och omsätter ca 70 mnkr. Vi är sedan flera år en helhetsleverantör av fordon och maskiner till jord-, skogsbruk och entreprenadbranschen och har flera ledande fabrikat i vårt sortiment.

Våra kunder finns i huvudsak i Örebro län, men begagnade maskiner säljs och förmedlas över hela Sverige. Vår försäljning grundar sig på lång branscherfarenhet. Vi jobbar hela tiden med att vidareutveckla företaget och gör detta genom att erbjuda våra kunder riktigt bra produkter. Dessutom erbjuder vi helhetslösningar runt finansiering, service och support.

Läs mer: narkestraktorcenter.se

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.
Mer info
Område Kumla
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AxÖ Consulting AB
Hemsida https://axoconsulting.se/
Sista ansökningsdag 22 maj 2022 (6 dagar kvar)