Lönechef till STRABAG BRVZ

Lönechef till STRABAG BRVZ

Vill du ansvara för att utveckla lönefunktionen för en av Europas ledande byggkoncerner?

Som lönechef för STRABAG BRVZ AB ansvarar du för att utveckla och effektivisera löneprocessen samt får möjlighet att bidra med din kompetens inom lön. Du får en central funktion i att stötta kunder (bolagen i koncernen) i lönerelaterade frågor. Du blir en del av en internationell koncern och kommer att ha ett nära samarbete med moderbolaget i Österrike.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du blir en viktig del av en av de ledande byggkoncernerna i Europa. STRABAG BRVZ AB är ett administrativt dotterbolag inom STRABAG koncernen som hanterar all administration för de operativa bolagen inom Sverige.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Ansvara för lönefunktionen i Sverige med ca 400 löner, ca 50% tjänstemän och 50% kollektivanställda inom flera olika kollektivavtal.
  • Hantering och kontroll av löpande arbete samt att leda och fördela arbetet.
  • Personalansvar för en person.
  • Stötta kunder i lönerelaterade frågor.
  • Vara uppdaterad på gällande lagar med fokus på beskattning, kollektivavtal och pensionsavtal.
  • Ansvara för och utveckla lönesystem samt tid- och reseräkningsmoduler.
  • Hantera lön samt persondeklarationer för utsänd personal till och från Sverige.
  • Skapa och tillhandahålla rapporter till kunder samt statistikrapportering.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du rapporterar till operativ chef i Kumla. Under hösten kommer STRABAG BRVZ att implementera Flex HRM och här kommer du ha en viktig roll i att utbilda och supporta chefer i systemet, vilket kommer medföra en del resor.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med flera års erfarenhet av lönehantering, gärna från byggsektorn. Du är van att tolka kollektivavtal samt har god kunskap inom skattelagstiftning.

Du har goda kunskaper i Office-paketet, särskilt Excel, och har en god systemvana. Då du blir del av en internationell koncern kräver tjänsten goda kunskaper i svenska och engelska. Kunskaper i tyska är meriterande. B-körkort är ett krav då arbetet medför resor.

Som person är du initiativtagande, kommunikativ och strukturerad.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Eva Sahlin
Telefon 0768-72 92 51
Område Kumla
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida http://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 27 sept (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.