Lagerarbetare på deltid till lager i Kumla

Lagerarbetare på deltid till lager i Kumla

Är du noggrann, har en positiv inställning och har tidigare erfarenhet av lagerarbete? Då kanske det här kan vara ett jobb för dig!

För kunds räkning söker vi på PerformIQ en lagerarbetare till ett lager i Kumla.

Du kommer främst att arbeta med plockning samt packning av ordrar där du ansvarar för din orderlista från utskrift till utleverans. Du kommer att jobba på ett väldigt stort lager så det krävs att du är noggrann, håller koll på artikelnummer samt plockar rätt antal. Företaget levererar produkter i hela världen så det är viktigt att det bli rätt från första början. Det kan även förekomma truckkörning, därmed är truckkörkort med behörighet till B4 ett krav. Vidare krävs att du är en van datoranvändare som har lätt för att lära dig nya system.

Vi ser att du som person trivs att arbeta såväl självständigt som i team, och hela tiden sträva efter att nå dina mål. Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som lagerarbetare.

För att vara aktuell för tjänsten krävs vidare:
  • Truckkort (behörighet A1-4, B1-4)
  • AHS (Annan huvudsaklig sysselsättning som exempelvis: annat arbete, studier, idrottskontrakt eller eget företag) minst 20 h per vecka.
Vi letar dig som har en AHS, studier på distans eller på tider som passar med förutsättningarna för att hinna arbeta varje dag. Vidare trivs du bra att jobba i ett högt tempo i ett fysiskt krävande arbete.

Start: Omgående
Arbetstider: Varierande tider mellan 07-18, vardagar. (Exempelvis 7-16, 9-18 eller 14-18 något/några pass i veckan)
Arbetsort: Kumla
Omfattning: Deltid/extra vid behov

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv. Eventuella frågor om tjänsten hänvisas till Rekryteringskonsult Camilla Aurell på camilla.aurell@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Mer info
Område Kumla
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 30 mars 2021 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.