Erfaren skjutstativsförare heltid under högsäsong

Erfaren skjutstativsförare heltid under högsäsong

PerformIQ söker nu för kunds räkning dig med truckkörkort, minimum behörighet B3, som känner sig trygg med att manövrera skjutstativtruck i trånga utrymmen med höga stallage. Du kommer att behöva påvisa detta genom ett körprov. För att passa för tjänsten krävs även att du klarar av att arbeta långa dagar i låg temperatur då din arbetsplats kommer att vara ett fryslager där temperaturen är -4 grader.

Vidare är det av stor vikt att du kan vara flexibel vad gäller arbetstid då justeringar i arbetstiden kan förekomma med kort varsel. Du får komma till ett team där man levererar och presenterar tillsammans. Volymerna är höga och arbetsdagarna långa, därför är den vi söker en lagspelare som förstår innebörden av att arbeta som ett team.

Du kommer att arbeta under en volymökning och vara behjälplig på heltid under en tidsperiod. Vår kund befinner sig i Kumla så du bör ha körkort och bil för att ta dig smidigt till arbetsplatsen.

Start: Mars/april, uppdraget pågår under några veckor till någon månads tid.
Anställningsform: Heltid, visstid
Ort: Kumla

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se
Mer info
Område Kumla
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.