Maskinoperatör till Kumla

Maskinoperatör till Kumla

Vi söker nu en kvalitetsmedvetna Maskinoperatörer till uppdrag hos vår kund i Kumla.

Beskrivning:

Du kommer du att ingå i ett mindre team där ni tillsammans ansvarar för att hålla produktionen rullande. Du kommer att bidra till att produktionen går rätt till. Det kan innebära allt från att materialet värms upp till rätt temperaturer till att ställa in rätt måttinställning på maskinen så att slutprodukten blir perfekt. Det är viktigt att du förstår helheten av processen samt begriper vikten av att alltid hålla igång maskinerna, något som kräver full koncentration.

Kvalifikationer:

Du som söker tjänsten bör gilla att jobba fysiskt, behärska svenska språket i tal och skrift samt ha hög arbetsmoral. Vi ser det som en stor fördel om har tekniskt intresse och tidigare vana av tillverkningsindustring. Truckkort är också ett plus.

Anställningsform:

Visstid

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Arbetstid:

Avdelning ett - 5-skift

Avdelning två - 3-skift

Avdelning tre - 2-skift

Övrig information:

Urval sker löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum passerat!

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Asos Amin
Telefon 0196890135
Område Kumla
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 7 juni 2021 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Utifrån en stark förkärlek för entreprenörskap, människor och samhällsförbättring arbetar OnePartnerGroup med rekrytering, bemanning och utbildning. Vi hjälper företag att växa och ger människor arbete och möjligheter att utvecklas