Säljare/projektledare som brinner för betong

Säljare/projektledare som brinner för betong

Vi söker nu ytterligare medarbetare till vår marknadsavdelning vid kontoret i Kumla. I rollen som säljare/projektledare arbetar du självständigt mot våra viktigaste kunder med att sälja, kalkylera och projektleda. Du kommer att få huvudansvar för ett antal kunder.

Vi erbjuder dig att
vara en del i ett framgångsrikt team i ett familjärt företag där du har goda möjligheter att utvecklas både inom företaget och som människa.


Om dig

Vi söker dig som har en högskole- eller liknande eftergymnasial utbildning inom byggteknik.

Vi ser också gärna att du har några års arbetslivserfarenhet som byggnadsingenjör eller platschef, men du kan också vara en driven arbetsledare. Har du dessutom säljerfarenheter eller tidigare erfarenhet från prefab-branschen är det meriterande.

Dina arbetsuppgifter

Inledningsvis får du en introduktion med god handledning och stöttning, där du kommer att arbeta nära kollegor med erfarenhet, för att efterhand ta dig an nya utmaningar och utvecklingsområden.

Som säljare/projektledare är du en viktig länk i att hitta produktionsvänliga produktionslösningar, samtidigt som du är ett tekniskt stöd för kollegor och kunder genom byggprocessen.

Du har förmåga att fatta egna beslut men kan också be om hjälp när det krävs. Vidare tar du eget ansvar för ditt arbete, driver dina egna processer och är mån om att leverera lösningar i rätt tid.

Frågor om tjänsten besvaras av vår marknadschef Thomas
Bergman på mail thomas@nybetong.se
eller telefon 070-2273717 samt av vår HR-chef Mikael Andersell på mail mikael@nybetong.se eller telefon 070-7123065.

Sista ansökningsdag är den 28 januari 2019 och ansökan skickas till mikael@nybetong.se.
Mer info
Kontaktperson Mikael Andersell
Telefon 070-7123065
Email Mejla Mikael Andersell
Område Kumla
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nybetong.se
Sista ansökningsdag 28 jan (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om oss

Nybetong
AB är ett privat bolag som ägs och drivs av Yngve Hegardt och Dennis Beckman, som båda arbetat inom betongbranschen sedan 1970-talet.

Idag
är Nybetong en av landets större leverantörer av betongväggar för bostadsproduktion och förspända prefabricerade betongprodukter. Företaget har sedan starten 2004 vuxit från 10 tal anställda till att idag sysselsätta ca 70 personer. 2017 omsatte företaget drygt 165 MSEK.

Vår
verksamhet bedrivs effektivt i harmoni med miljön och med målsättning att ha engagerade, och stolta medarbetare

Nybetong
är en samarbetspartner med korta och enkla beslutsvägar och våra kunder uppskattar vårt arbetssätt där vi genom att vara delaktiga tidigt i byggprocessen kan kostnadseffektivisera projekt med prefabricerade element.
Genom detta arbetssätt lägger vi grunden för en hållbar tidplan med gott resultat.

Våra medarbetare har olika bakgrunder är av olika åldrar, men intresset för service och betong har dom alla gemensamt.