Jobbeskrivning

Vi söker nu sommarvikarier som ska täcka upp för vår ordinarie personal under hela eller delar av sommarmånaderna juni - augusti.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Produktion och lager
Vårt största behov av sommarvikarier är inom vår produktion och lagerverksamhet. För att vara kvalificerad ska du ha minst gymnasiekompetens, gärna med teknisk inriktning (process, styr- och reglerteknik, kemi, maskin). Truckkort och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande, liksom kunskaper inom kemi. Arbetet inom produktion är förlagt skift. Som person skall du vara praktiskt lagd och tycka om lagarbete men även kunna ta egna initiativ för att lösa problem.

Laboratorietjänster
För våra laboratorietjänster söker vi dig som har påbörjat en universitets- eller högskoleutbildning inom exempelvis kemi eller kemi-och processteknik. Arbetet är framförallt förlagt dagtid. Vi värdesätter personliga egenskaper så som samarbetsförmåga, självständighet och flexibilitet.

Administration
De administrativa arbetsuppgifterna omfattas bland annat av ekonomi, order/avrop och kundservice. Arbetet är framförallt förlagt dagtid. Dessa tjänster kräver goda kommunikationsfärdigheter och hög servicekänsla. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt kunskaper i SAP är meriterande. Vi ser gärna att du har påbörjat universitets- eller högskolestudier och har ett par år kvar att studera.

Vänligen specificera i din ansökan vilket/vilka områden du är intresserad av

Ytterligare information
Tjänsterna avser feriearbete/semestervikariat under hela eller delar av månaderna juni - augusti.
Samtliga av våra tjänster är förlagda på vår site i Kvarntorp.

Viss obligatorisk introduktion och utbildning kan komma att ske innan sommaren.

Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg. Du kommer att vi obedd att besvara ett antal frågor vid ansökan, bl.a. en kort beskrivning av dina personliga intressen och en motivation till varför du söker sommarjobb hos oss. Du behöver därför inte bifoga något personligt brev, men gärna en enklare meritförteckning/CV. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Vi genomför urval och intervjuer löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

För eventuella frågor kring våra tjänster eller rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Anesa Divovic, anesa.divovic@nouryon.com.

För fackliga frågor:
Unionen: Hans-Eirik Erga: +4619585410
IF Metall: Sigfrid Weise: +4619585423

Profilbeskrivning
  • Vi ställer höga krav på de personliga egenskaperna, det vill säga att du som person är ansvarstagande, noggrann, självständig och trivs med att arbeta i ett team. Du är lyhörd, har en positiv attityd och hög integritet.
  • Vi arbetar kontinuerligt med förbättringar, vilket innebär att vi gärna ser att du tycker om att bidra med nya idéer
  • Självfallet lever du upp till och motiveras av våra värderingar: visa vägen uppfylla våra åtaganden och växa tillsammans
  • Stort fokus på hållbarhet, säkerhet och miljö där du som medarbetare har ett ansvar att hålla detta levande
  • Vi förutsätter att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, samt att du har datorvana
  • Du som söker ska ha minst gymnasiekompetens, gärna med natur eller teknisk inriktning
  • Du bör vara tillgänglig för arbete mellan 1 juni-31 augusti
  • Observera att du måste vara minst 18 år för att arbeta hos oss, enligt arbetsmiljölagstiftning
We offer: Tycker du hållbarhet, innovation, säkerhet och samarbete är viktigt? Vill du växa tillsammans med ett företag som blickar framåt och ständigt förbättrar sitt arbetssätt? Våra medarbetare har idéer för en hållbar framtid, och drivkraft att förverkliga dem. De tror att integritet och långsiktiga relationer är nycklar till framgång. Om det stämmer in på dig, gör vi gärna plats för dina ambitioner och kan erbjuda många karriärmöjligheter. Från första dagen stöttar vi din personliga utveckling genom utmanande roller och omfattande möjligheter att lära och växa i en dynamisk, internationell och proaktiv arbetsmiljö med stor mångfald.
Mer info
Område Kumla
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Transport & Logistik, Lager, Administration & Ledning
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Nouryon
Sista ansökningsdag 4 apr 2020 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer om Nouryon
Vi producerar kelatbildare och mikronäringsämnen med järn, som ges till skördar på jordar med höga pH-värden. Vi producerar två typer av kemikalier, dels kelatbildare, som framför allt säljs till massaindustrin, och dels mikronäringsämnen, som säljs över hela världen. Kelatbildare är kemikalier som bland annat används av pappersindustrin i samband med väteperoxidblekning av massa. Mikronäringsämnen gör det möjligt för växterna att ta upp spårämnen och på sätt får man en friskare växt som ger större fruktskörd. Detta blir allt viktigare då den stigande världsbefolkningen minskar mängden jordbruksmark för livsmedelsproduktion och medför en ökad odling av näringsfattiga jordar. Vi är engagerade för en hållbar värld och bidrar bland annat till detta genom att bidra med att öka effekten av jordbruk i regioner med dåliga markförhållanden.