Job description:

Mekaniker

Vill du vara med och göra vardagen lättare för människor runt om i världen? Utan att se det möter du oss varje dag i din vardag. Vi finns i dina skosulor, i din mobil och i tidningen du läser. Med ett gemensamt engagemang för innovation, hållbarhet och säkerhet arbetar våra medarbetare dagligen för en hållbar framtid.

Vi söker nu en mekaniker till vår site i Kvarntorp! Som mekaniker kommer du delta vid förebyggande och löpande mekaniskt underhåll inom Kvarntorps anläggning, speciellt gällande maskinell utrustning. Varmt välkommen med din ansökan.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som mekaniker kommer du självständigt fånga upp, avhjälpa, förebygga och rapportera utrustningsfel av bland annat pumpar och ventiler. Du medverkar vid installation av processutrustning samt vid planering av UH-stopp. Du ser till att anläggningsdokumentationen hålls uppdaterad samt är med vid framtagande och införande av instruktioner för operatörer.

Då underhållsgruppen är relativt liten så kommer du att bli involverad i mycket och du kommer att få en god överblick över det mesta som sker på siten.

Andra ansvarsområden du kommer ha är:
 • Medverkar i projekt som sker på siten
 • Ansvarar för att arbetets genomförande sker på ett säkert och fackmannamässigt sätt
 • Deltar i Fortlöpande tillsyn (FLT) och Förebyggande underhåll (FU) på anläggningen
 • Driver och deltar i förbättringsarbeten.
 • Arbeta enligt standardiserade arbetssätt, Lean.
 • Medverkar för god ordning i förråd och verkstad.
 • Medverkar till att vidta åtgärder för att minska risk för människa och miljö
 • Medverkar vid och utför inköp och lagerhållning av reservdelar och förbrukningsmaterial
Varför Nouryon?

Tycker du hållbarhet, innovation, säkerhet och samarbete är viktigt? Vill du växa tillsammans med ett företag som blickar framåt och ständigt förbättrar sitt arbetssätt? Våra medarbetare har idéer för en hållbar framtid, och drivkraft att förverkliga dem. De tror att integritet och långsiktiga relationer är nycklar till framgång. Om det stämmer in på dig, gör vi gärna plats för dina ambitioner och kan erbjuda många karriärmöjligheter. Från första dagen stöttar vi din personliga utveckling genom utmanande roller och omfattande möjligheter att lära och växa i en dynamisk, internationell och proaktiv arbetsmiljö med stor mångfald.

Ytterligare information

Detta är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort Kvarntorp. Du kommer att rapportera till Maintenance Manager.

Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med CV och ansökningsbrev. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Ulrika Forsberg Brikell, Maintenance Manager, 46733056951, ulrika.forsbergbrikell@nouryon.com

För mer information om rekryteringsprocessen eller din ansökan, vänligen kontakta Matilda Bolin, HR Business Partner, matilda.bolin@nouryon.com

För fackliga frågor:

Unionen: Staffan Göransson +4619585421
IF Metall: Torbjörn Albrektse: torbjoern.albrektsen@nouryon.com

Om du har generella frågor eller behöver hjälp, vänligen kontakta: Recruiting.SE@Nouryon.com

Ansökningsprocessen

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan ansökningstidens slut. Vi uppmuntrar därför till att skicka in din ansökan snarast möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Profile description:

Kvalifikationer
 • Minst 5 års erfarenhet av underhållsarbete
 • Goda kunskaper i IT-system som SAP och Office.
 • Kommunicerar väl i tal och skrift på svenska och engelska.
 • B-körkort
Mer info
Område Kumla
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Reparatörer
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 aug 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Mer om företaget

Nouryon är ett ledande globalt företag inom specialkemi. Industrier och konsumenter över hela världen förlitar sig på våra lösningar för tillverkning av oumbärliga vardagsprodukter som hygienartiklar, rengöringsprodukter, färg, jordbruksprodukter och livsmedel, läkemedel och byggmaterial. Dessutom har våra 7,650 medarbetares gemensamma engagemang för våra kunder, tillväxt, säkerhet, hållbarhet och innovation lett till en genomgående stark ekonomisk utveckling. Vi finns i fler än 80 länder runt om i världen med våra branschledande varumärken. Besök vår webbplats och följ oss @Nouryon och på LinkedIn.