Lastbilsmekaniker

Lastbilsmekaniker

Lastbilsmekaninker - Vi söker dig som har god fordonskunskap och någon form av fordonsteknisk utbildning helst inom tung fordonsteknik men du kan även ha erfarenhet av tunga fordon och på egen hand byggt upp relevant kunskap.

Vi satsar och utvecklar vår verkstad i Hällabrottet, Kumlaoch söker nu 2 st drivna LASTBILSMEKANIKER till vårt team!

Närkefrakt är en lastbilscentral med 92 delägare som även driver en egen lastbilsverkstad i Hällabrottet,
Kumla.
Där stå rvi nu inför en nystart och satsning på verksamheten då vi är färdiga med vår utbyggnad. Vårt nästa projekt är en invändig ombyggnad.

Verkstaden är en öppen verkstad där vi utför reparationer åt såväl delägare som externa kunder.
Vi är Swedac ackrediterade.
Våra externa kunder står för c:a 40% av verkstadens omsättning. Den andelen vill vi öka med din hjälp.

Vårt
erbjudande


Vi erbjuder dig en tjänst som lastbilsmekaniker i en spännande miljö där vi investerar för att skapa en modern verkstad för oss och våra delägare.

I Hällabrottet finns just nu ett team på 3 personer som brinner lite extra för tunga fordon och som sätter stort värde vid kundservice. Hos oss får du möjlighet att jobba både självständigt och tillsammans med andra och det förväntas att du tar stort eget ansvar för att lösa kundens behov med hög kvalitet inom överenskommen tid.

Vi
erbjuder dig också löpande
utbildning och möjlighet att vässa din kompetens för att du ska få möjlighet till utveckling och för att säkerställa att vi erbjuder service av högsta kvalitet till våra kunder.

Dina
huvudsakliga arbetsuppgifter som mekaniker är att utföra reparationer på lastbilar, släpfordon och påbyggnationer.

Vem
är du?


För att trivas hos
oss behöver du gilla att lösa problem och vara serviceinriktad. Du har god förståelse för åkares dilemman när bilen hamnar på verkstadsgolvet av olika anledningar. Att ge snabb och relevant hjälp är viktigt.

Vi söker dig som har god fordonskunskap och någon form av fordonsteknisk utbildning helst inom tung fordonsteknik men du kan även ha erfarenhet av tunga fordon och på egen hand byggt upp relevant kunskap. Du har datorvana, behärskar svenska och har körkort, gärna C/CE.

Vi erbjuder dig en intressant utmaning i ett framgångsrikt företag och med ett team av kompetenta och trevliga arbetskamrater som kan hjälpa dig att växa med arbetsuppgifterna.

Intresserad?

Tveka inte att söka om du känner att beskrivningen passar in på dig och du är sugen på att bidra i en positiv utvecklingsresa.

Om du har några frågor - kontakta Dennis Rundberg, 019-206365.

Anställning - tillsvidare, heltid.

Din ansökan skickar du till jobb@narkefrakt.se

Vi hanterar ansökningar löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Dennis Rundberg
Telefon 019-206365
Område Kumla
Yrkesroll Fordon, Mekaniker, Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://narkefrakt.se
Sista ansökningsdag 15 okt 2022 (8 dagar kvar)