Servicetekniker för lantbruksmaskiner!

Servicetekniker för lantbruksmaskiner!

I september förvärvade Maskin Väst AB P-A:s Lantmaskinsservice i Kumla, nu söker vi dig som vill vara med på vår tillväxtresa i Örebro län som Servicetekniker för lantbruksmaskiner!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta som servicetekniker med maskiner från Case IH, Pöttinger och JCB. Utöver service och reparationer kommer du även arbeta med nymontage på maskinerna.

Arbetet sker inne på verkstaden på vår anläggning i Kumla, men också ute i fält med servicebil.

Din profil
Vi söker dig som har någon form av fordonsteknisk utbildning samt vana av att arbeta med reparationer av tunga fordon. Du behärskar bland annat hydraulik, elektronik och mekaniska reparationer. Har du någon form av lantbruksbakgrund är detta meriterande men inte ett krav.

Maskin Väst är ett företag som investerar långsiktigt i sin personal med bland annat utbildningar och privat sjukvårdsförsäkring och söker därför även dig som ser en långsiktighet hos oss. Då det förekommer mycket kundkontakter är det viktigt att du är socialt kompetent, positiv, flexibel, ansvarstagande och driven.

B-körkort ett krav.

För mer information om tjänsten samt ansökan kontakta Daniel Bryske
daniel.bryske@maskinvast.se alternativt via telefon på 0730433300
Mer info
Kontaktperson Daniel Bryske
Telefon 0730433300
Email Mejla Daniel Bryske
Område Kumla
Yrkesroll Fordon, Mekaniker, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 dec 2020 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maskin Väst är ett företag inom lantbruks-, entreprenad och skogsmaskinbranschen. Företaget startades i januari 2000 och med en omsättning på ca 375 miljoner kronor är vi en av de ledande maskinleverantörerna i Värmland, Närke och norra Dalsland. Våra anläggningar finns i Karlstad och Kumla och idag är vi totalt 41 personer anställda.