Vi söker livsmedelsoperatörer till Orkla i Kumla!

Vi söker livsmedelsoperatörer till Orkla i Kumla!

Att jobba som livsmedelsoperatör på Orkla

I dina arbetsuppgifter ingår att rengöra och underhålla maskiner och lokaler, övervaka och sköta maskiner och göra löpande kvalitetskontroller. Dessutom kommer du att arbeta med manuell packning och lastning av produkter.

Mer specifikt kommer du att
  • arbeta med processhantering
  • övervaka maskiner
  • kontrollera kvalitet, märkning och processparametrar.
  • fylla på material.
  • hantera kem och högtryckutrustning i samband med rengöring.
Det här är ett konsultuppdrag som varar 6 månader med möjlighet till förlängning. Arbetstiderna är förlagda på antingen 2-skift eller ständig natt. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos Orkla. Start för uppdraget är omgående.

Vem söker vi?
Till rollen som livsmedelsoperatör söker vi framför allt dig som är en driven och ambitiös person som motiveras av att få bli en viktig medlem i teamet och att få lära dig nya saker. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av livsmedelshantering. Det dagliga arbetet kräver att du är lösningsfokuserad och kvalitetsmedveten i din yrkesroll.

Det är även meriterande för tjänsten om du:
  • har erfarenhet av livsmedelsproduktion
  • har truckkörkort typ A och B
  • Erfarenhet av att köra truck i jobbet
  • erfarenhet av yrken som haft fokus på renhållning och hygien. ex. restaurang, lokalvård etc.
Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta kandidatansvarig Alexander Gustafsson via email: alexander.gustafsson@manpower.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Orkla

I Kumla tillagas frukt- och bärprodukter av alla de slag och det var här som vårt varumärke BOB grundades år 1948. I Kumla kokas bland annat saft och drycker, kräm och vår populära blåbärssoppa som serverats i Vasaloppet sedan 1958. Dessutom tillagas Sveriges populäraste risgröt här, samt ärtsoppa och annan kyld färdigmat. I anläggningen gör vi också vaniljkräm för bagerier och caféer.

I Kumla kokar och tillagar cirka 160 personer 62 000 ton saft, drycker, kräm, gröt och färdigmat per år som svenska folket köper med sig hem från butik, möter i skolan eller på restauranger under varumärkena Önos, BOB, JOKK, FUN Light, Ekströms och Felix.

Sedan 2016 är all elenergi på anläggningen förnyelsebar, något vi är mycket stolta och glada för!
Mer info
Område Kumla
Yrkesroll Industri & Anläggning, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 13 juni 2021 (36 dagar kvar)