Testoperatör pilot vattenrening

Testoperatör pilot vattenrening

Om tjänsten

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av Studentwork och sedan uthyrd som konsult till Fortum Waste Solutions. Rekryteringsprocessen hanteras av Studentwork och frågor om rollen eller företaget ställs till Studentwork och ansvarig konsultchef, i detta fall Elin Karlsson (Elin.Karlsson@Studentwork.com). Vi använder oss av ett löpande urval och välkomnar din ansökan redan idag!Dina arbetsuppgifter


Som testoperatör jobbar du i en delad roll med fokus på vattenrening där du utför och analyserar vattenprover. Arbetat utförs dels på Fortum Waste Solutions i Kumla men även i Boliden utanför Skellefteå. Schemat planeras i förväg med god framförhållning och det finns viss flexibilitet gällande hur mycket tid du spenderar på varje ort. I denna roll jobbar du nära övrig personal och projektledare men ensamarbete förekommer också.

Som testoperatör har du ansvar över samtlig utrustning som används vid testning. Du förbereder och underhåller även din egen utrustning och ser till att du har allt som krävs för att utföra ditt arbete då du är högst ansvarig för dina resultat. Du är även ansvarig för all dokumentation kopplat till dina tester och skriver protokoll själv, oftast på engelska. Vidare administrerar du dina resultat själv och är ansvarig för att sammanställning av datamängder överensstämmer när de loggas i system.

Resor förekommer i tjänsten och transportmedel, boende, utrustning etc. står Fortum Waste Solution för. Då det är en resande tjänst kan arbetstider variera och det är frihet under ansvar - principen som gäller. Vissa resdagar jobbar du in vilket innebär att vissa arbetsdagar kan bli något längre.

Övrig information:

Placeringsort: Kumla och Boliden

Omfattning: Heltid

Period: 1/4 2020 - 30/9 2020

Din profil

Vi söker dig som har en kemisk bakgrund/utbildning, antingen på gymnasienivå eller vidareutbildning inom kemi, miljö, vattenrening eller annan likvärdig inriktning på eftergymnasial nivå. Du har god förståelse samt tidigare erfarenhet av kemiska processer och/eller vattenrening, operativt arbete samt projektledning och projektadministration. Du förstår vikten av noggrannhet och struktur i arbetet och att allt måste dokumenteras korrekt. Då arbetet sker ute i fält krävs det också att du tål väder och vind samt utomhusarbete. I denna roll är det ett krav på körkort, god datavana i Office-paketet och att du obehindrat kan använda engelska i främst skrift.

Som person tror vi att du är prestigelös, ansvarsfull och noggrann. Då du dokumenterar resultat och avvikelser krävs det att du har ett öga för detaljer och säkerställer en god kvalité. Vidare ser vi gärna att du jobbar lika bra i grupp som ensam samt att du har en förmåga att driva ditt eget arbete framåt. Då rollen är delad mellan Kumla och Boliden krävs det också att du har en flexibilitet kopplat till arbetsort.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Kumla
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 19 mars 2020 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fortum Waste Solutions är ett nordiskt återvinningsföretag som erbjuder tjänster som miljövård och materialeffektivitet. Vårt mål är att spara in naturresurser och främja en cirkulär ekonomi. Vi förbättrar material- och energieffektiviteten för våra kunder genom att erbjuda lösningar för återanvändning, återvinning och slutdeponering samt tjänster för marksanering och miljöbyggande. Fortum Waste Solutions finns i Sverige, Finland, Danmark och Norge och söker nu en fälttestare för en resande roll.