Utvecklingsingenjör / Mekatronikingenjör

Utvecklingsingenjör / Mekatronikingenjör

Trivs du i en roll där arbetsuppgifterna ställer höga krav på dig och du får ta stort eget ansvar? Som Ingenjör inom mekatronik på Dustcontrol kommer du främst att arbeta med produktutveckling, utvecklingsprojekt och utvärdering av produkter. Det här jobbet är dessutom helt rätt för dig som vill ha möjlighet att avancera inom samma företag. Vänta inte med din ansökan!

Att jobba som Ingenjör inom mekatronik

Att arbeta på Dustcontrol innebär möjligheten att vara med på en spännande resa och samtidigt få en inblick i hur bygg-branschen och dess produkter fungerar. Det dagliga arbetet berör främst produktutveckling samt konstruktion vilket mer specifikt innebär att du kommer att utveckla, konstruera och utvärdera konstruktioner för ändamålet. Tjänsten är på heltid och du kommer att bli anställd direkt av Dustcontrol.

Är det dig vi söker?

Dustcontrol söker dig som är självgående och snabblärd samt har god kommunikationsförmåga. För att vara kvalificerad för tjänsten krävs att du har en utbildning inom relevant område. Vi ser det som meriterande om du har utbildning inriktning el/elektronik och produktion eller konstruktion samt erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare.
Mer info
Område Kumla
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 apr 2020 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv produktion, ökad produktivitet och renare arbetsmiljö
Dustcontrol främsta uppgift är att underlätta en effektiv produktion, ökad produktivitet och renare arbetsmiljö för våra kunder. Vi säljer produkter och specialanpassade lösningar som gör att kunden kan fokusera på sin produktion. Dessutom erbjuder Dustcontrol service inklusive tillbehör och reservdelar. Med mobila stoftavskiljare och stationära centralsuganläggningar hjälper Dustcontrol företag över hela välden till en effektivare produktion och till bättre produktionskvalitet. De skapar en renare arbetsmiljö genom att suga damm och andra föroreningar.