Produktägare till Arbesko i Kumla

Produktägare till Arbesko i Kumla

Spännande tjänst för dig som vill jobba i en ledande roll inom produktutveckling.

Vi söker nu en produktägare till vår avdelning för Produktutveckling och Marknad där du kommer att arbeta nära produktutvecklare och marknadsförare. Du kommer att vara den centrala punkten i vår produktutvecklingsprocess, där din främsta uppgift är att på ett datadrivet sätt samla in behov från olika källor och leda utvecklingsarbetet framåt. Ditt huvudfokus är att leverera en framgångsrik produkt som når våra mål gällande lönsamhet, kvalitet, skydd och hållbarhet. Rollen innebär nära kontakt med andra avdelningar som försäljning och produktion. Du kommer också samarbeta med internationella kontakter som leverantörer såväl som vår egen produktion i Brasilien.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Bli en del av ett företag med högt engagemang, högt tempo, starka värderingar och arbetsglädje. Som medarbetare på Arbesko får du arbeta i en miljö som präglas av yrkesstolthet, historia och nytänk. Arbesko tillverkar skor i Kumla och har även en produktionsenhet i Brasilien. Du rapporterar till chef Produkt och Marknad.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter
  • Kravställning vid produktutveckling såsom definiera produktens egenskaper, kvalitet och målgrupp baserat på analys av kundbehov
  • Definiera och följa upp nyckeltal
  • Leda och driva produktutvecklingsprocessen
  • Vara produktens interna språkrör för att sprida kunskap inom organisationen
  • Ansvar för att produkten når uppsatta mål gällande lönsamhet, kvalitet, säkerhet, funktion och hållbarhet.
  • Delaktig i att prioritera och fatta beslut inom produktutveckling
  • Aktivt hålla dig uppdaterad kring utvecklingen inom branschen och marknaden.
Värt att veta

Du samverkar tätt tillsammans med kollegor inom Arbesko och inom Bergman & Beving samt med externa partners.

Våra förväntningar

Som person är du driven, analytisk och lösningsorienterad. Du är strukturerad och kommunikativ med en förmåga att kommunicera beslut och att dokumentera det som sker under utvecklingens gång. Du har lätt att sätta dig in i olika perspektiv i utvecklingsprocessen och kunna förstå och förklara behov och utmaningar från ett affärsperspektiv såväl som från utveckling, produktion och marknad. Som person har du en förståelse och respekt för den kreativa processen.

Vi söker en person med relevant erfarenhet av produktledning eller projektledning. Erfarenhet inom utveckling av skor, skyddsutrustning eller verktyg är meriterande men inget krav. Du har en relevant utbildning eller bakgrund inom ekonomi, produktutveckling, marknadsföring, projektledning eller andra relevanta områden. Den största vikten läggs vid din personlighet.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Maria Tedsjö
Telefon 0709764895
Email Mejla Maria Tedsjö
Område Kumla
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Sista ansökningsdag 9 dec 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech