Marknadskommunikatör till Arbesko i Kumla

Marknadskommunikatör till Arbesko i Kumla

Spännande roll för dig som vill arbeta brett inom marknad och kommunikation.

Vill du arbeta på ett företag med korta beslutsvägar, högt tempo och med ett starkt varumärke? Trivs du i en kreativ och koordinerande roll med varierande arbetsuppgifter? Bra. Då är denna roll som skräddarsydd för dig! Vi söker nu en marknadskoordinator / kommunikatör till framgångsrika Arbesko i Kumla.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Bli en del av ett företag med högt engagemang, högt tempo, starka värderingar och arbetsglädje. Som medarbetare på Arbesko får du arbeta i en miljö som präglas av yrkesstolthet, historia och nytänk. Arbesko tillverkar skor i Kumla och har även en produktionsenhet i Brasilien. Du rapporterar till chef Produkt och Marknad.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att tillhöra avdelningen för Marknad och Produktutveckling. I gruppen finns ytterligare fyra personer där ni arbetar tätt tillsammans. Ni har också externa samarbetspartners som t ex fotografer, byråer och trycksaksleverantörer.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Koordinering/projektledning/samordning av marknadskommunikation.
  • Löpande originalarbeten i Adobe Illustrator, Adobe Photoshop samt rörligt material.
  • Copy för egna kanaler, kund eller media; såsom pressmeddelande, blogginlägg, artiklar, produkttexter, införsäljningsmaterial, nyhetsbrev, social media-inlägg m m.
  • Stötta säljorganisationen med mässor samt kundevents och hjälpa till att driva tillväxt via företagets partners.
  • Delaktig i digital marknadsföring.
Värt att veta

Du samverkar tätt tillsammans med kollegor inom Arbesko och marknadskollegor inom Bergman & Beving samt med externa partners.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom området och gärna ett antal års erfarenhet från en liknande roll. Du är van användare av att arbeta i webbpubliceringsverktyg (CMS) och att administrera sociala medier. Vi ser också att du har erfarenhet i Adobe-programmen men även med rörlig media. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Som person är du kommunikativ, nyfiken, lösningsorienterad och med ett starkt engagemang. Vidare är du strukturerad samt har en naturlig förmåga att skapa goda relationer. Du agerar på eget initiativ, får saker att hända och tar ansvar för resultatet.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Maria Tedsjö
Telefon 0709764895
Email Mejla Maria Tedsjö
Område Kumla
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Marknadsföring, PR & Kommunikation, Marknadskoordinator, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Sista ansökningsdag 8 dec 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech