Chef Produkt och Marknad till Arbesko

Chef Produkt och Marknad till Arbesko

Ansvara för produktutveckling och marknadsföring i en ledande roll på Arbesko i Kumla

Har du erfarenhet från projektledning och affärsutveckling? Trivs du med att arbeta både operativt och strategiskt? Bra. Då är detta rollen för dig! Nu söker vi en chef med ansvar för produktutveckling och marknad till framgångsrika Arbesko i Kumla.

Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som medarbetare på Arbesko får du arbeta i en miljö som präglas av yrkesstolthet, historia och nytänk. Du blir en del av ett företag med högt engagemang, högt tempo, starka värderingar och arbetsglädje. Arbesko tillverkar skor i Kumla och har även en produktionsenhet i Brasilien, vilket gör att rollen innefattar en nära kontakt med internationella medarbetare.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som chef för Produkt och Marknad ansvarar du för medarbetare med kompetens inom produktutveckling och marknadsföring vilket bland annat innefattar design, utveckling av produkter, testning och kvalitetsfrågor. Du ingår i företagets ledningsgrupp och rapporterar till VDn på Arbesko.

Arbetsuppgifter:
  • Leda, coacha och utveckla dina medarbetare i teamet.
  • Övergripande ansvar för samtliga produkter.
  • Prognos- och budgetansvar samt ekonomisk uppföljning av produkter och projekt (både gällande produktledning, produktutveckling och marknadsaktiviteter).
  • Övergripande ansvar för marknadsföring och kommunikation.
  • Projektleda, styra och följa upp projekt inom ditt ansvarsområde.
  • Delta vid mässor, kund- och marknadsaktiviteter
  • Aktivt delta i arbetet med ständiga förbättringar
  • Stötta säljorganisationen och hjälpa till att driva tillväxt
  • Omvärldsbevakning och analys inom ditt ansvarsområde.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Delaktighet i företagets ledningsgrupp där du bidrar till att utveckla hela Arbesko. Du samverkar tätt tillsammans med kollegor inom Arbesko såväl som med externa partners.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom området samt ett antal års erfarenhet från projektledning och produktutveckling. Vi ser gärna att du tidigare arbetat inom liknande bransch eller tillverkande industri. För att lyckas i rollen har du ett intresse och en nyfikenhet av att lära dig våra produkter och att lyssna på våra slutkunder för att säkerställa att vi möter deras behov.

Som person är du målfokuserad, nyfiken och med ett starkt engagemang. Vidare är du analytisk och strukturerad samt har en naturlig förmåga att skapa goda relationer. Du agerar på eget initiativ, får saker att hända och tar ansvar för resultatet. Vidare ser du och tar vara på affärsmöjligheter och har ett starkt positivt inflytande på verksamhetens tillväxt och lönsamhet.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Maria Tedsjö
Telefon 0709764895
Område Kumla
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Affärsutvecklare, Produktchef, Marknadsföring, Marknadschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 14 okt 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/