Starta karriären med Syntronics traineeprogram

Starta karriären med Syntronics traineeprogram

Är du nyexaminerad civil- eller högskoleingenjör inom elektronik eller datateknik och vill få bästa möjliga starten på karriären? Hos Syntronic i Kumla kommer du att erbjudas en omväxlande och häftig vardag på ett företag som ligger i framkant av den tekniska utvecklingen. Du kommer dessutom att få arbeta mot världsledande företag i spännande projekt! Utöver det dagliga arbetet med testsystemutveckling erbjuds du under ditt första år kompetensutveckling, löpande coachning och mycket mer. Detta innebär att du får en unik inblick i Syntronic och branschen allt för att du skall utvecklas i rollen och inom Syntronic! Syntronics Talangprogram finns även att söka med placeringsort Gävle.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Syntronics räkning ett flertal juniora ingenjörer med IT-intresse till deras talangprogram med placering på Ericsson i Kumla där du kommer att arbeta i utvecklingsprojektet rörande det nya 5G-nätet. Som en del av talangprogrammet kommer du få möjligheten att varva dagligt arbete med en tydlig utvecklingsplan, bestående av kurser anpassade efter din roll. Du kommer även få karriärsstöd i form av löpande coachning samt bli tilldelad en mentor på plats allt för den bästa starten på karriären! På Syntronic kommer du få arbeta med ett sammansvetsat gäng där man tillsammans samlas kring problem för att lösa dem på bästa sätt.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Syntronics önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Syntronic där ambitionen är att du skall övergå till anställning hos Syntronic förutsatt att samtliga parter är nöjda.

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara med och utveckla systemen för Ericssons 5G-nät. Systemen som utvecklas består av både hårdvara för stimuli, analys och styrning samt mjukvara för testmetoder, algoritmer, styrning, lagring av resultat. Du kommer framför allt att arbeta inom C#/.Net. Du kommer själv att få vara med och påverka vilken roll du tar, baserat på vad just du brinner för. Gillar du att knacka kod, sitta med testning, PC-hårdvara eller verifiering? Du bestämmer själv vilken inriktning du tar.

Tjänsten passar dig som vill ha ett riktigt spännande uppdrag och möjligheten att börja din karriär i det senaste inom telekom. Sett till telekombranschens starka utveckling de senaste åren gör du rätt i att investera din kompetens just här troligtvis får du karriär som pekar spikrakt uppåt! I teamet på Syntronic får du såväl juniora som seniora kollegor vilket ger goda möjligheter till kompetensutveckling. Under de första tolv månaderna kommer du att få utbildning löpande för att växa in i din roll. Såväl utbildning som arbetsuppgifter kommer att kunna variera beroende på vilken bakgrund du har, samt vart dina främsta intressen finns. Vi lägger stor vikt vid vad du brinner för och vill utvecklas inom!

Vi söker dig som
  • Har läst ex. teknik på gymnasiet alternativt besitter ett stort tekniskt intresse som givit dig grundläggande kunskaper
  • Har eftergymnasial utbildning/erfarenhet inom elektronik, datateknik systemvetenskap eller liknande och därmed kan grunderna i programmering
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då detta krävs i kontakt med kunder, kollegor och i dokumentation
Det är meriterande att du har kunskaper inom C#/.Net men inget krav. Vi ser också positivt på om du har ett intresse för mjukvaruutveckling inom inbyggda system eller kunskaper inom el, elektronik eller telekom.

Som person är du nyfiken och engagerad, du drivs av att få utveckla dig och din kompetens genom ett varierande, utmanande och spännande arbete. Du trivs också med att arbeta som en del av ett team och är relationsbyggande och kommunikativ. Vidare tror vi att du har en förmåga att snabbt sätta dig in i nya uppgifter, är prestigelös och besitter en vilja att alltid lära dig lite till. Men viktigast av allt; du vill arbeta i en miljö där du förväntas ge allt i ditt dagliga arbete och tar ansvar för din egen utveckling.

Övrig information
  • Start: Löpande under hösten
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Kumla
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Syntronics önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Trainee
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Syntronic Group är ett av Europas ledande forsknings- och utvecklingsföretag. Med en gedigen erfarenhetsbank från produktutveckling i över 30 år erbjuder vi våra kunder allt från expertkompetenser på konsultbasis till skräddarsydda nyckelfärdiga systemlösningar inom inbyggda system och trådlös kommunikation. Bland våra kunder finns flera världsledande företag inom branscher som telekom, medicinteknik, fordons-, försvars- och verkstadsindustri. Våra kontor finns i Gävle, Kista, Göteborg, Linköping, Sandviken och Lund. Dessutom erbjuder vi globala utvecklingstjänster tillsammans med våra utvecklingskontor i Kuala Lumpur, Penang, Beijing, Shanghai, Jakarta och Ottawa.