Karriär-alert! Juniora testsystemingenjörer till 5G-projekt i Kumla

Om jobbet

Rätt coolt att starta karriären med att delta i utvecklingen av 5G-nätet va? Som junior testsystemingenjör hos Syntronic kommer du att jobba du med det allra senaste inom telekom hos Ericsson. Ta med dig bästa studiekompisen och starta karriären i Kumla: Ni har intresset, kompetensen och ambitionen - vi har jobbet och boendet!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Syntronics räkning ett flertal juniora ingenjörer med placering på Ericsson i Kumla. Hos Ericsson kommer du att arbeta med testsystemutveckling i utvecklingsprojektet rörande 5G-nätet. Anställningen startar så snart som möjligt och vid behov finns hjälp att ordna boende på orten. Urval görs löpande, så du har ingen tid att spilla om du vill säkra din plats i detta projekt som kommer att ligga till grunden för IoT.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Syntronics önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Syntronic.

Arbetsuppgifter

Som testutvecklare kommer du att var en i laget som utvecklar testsystem. Testsystemen som utvecklas består av hårdvara (för stimuli, analys, styrning m.m.) och mjukvara (för testmetoder, algoritmer, styrning, lagring av resultat m.m.).

Tjänsten passar dig som vill ha ett riktigt spännande uppdrag gentemot Ericsson. Du får möjligheten att börja din karriär i det absolut senaste inom telekom. Här får du såväl juniora kollegor som seniora vilket ger goda möjligheter till kompetensutveckling.

Vi söker dig som
  • Är civil- eller högskoleingenjör inom elektronik eller datateknik men vi är också öppna för annan teknisk utbildningsbakgrund kombinerat med ett stort intresse för testsystemutveckling.
  • Talar och skriver obehindrat på svenska då detta krävs i kontakten med kunder och kollegor. Du kommunicerar obehindrat även på engelska då detta krävs i bland annat dokumentation.
  • Har ett stort teknisk intresse
För den här tjänsten ser vi det som meriterande om du har läst RF mätteknik eller liknande alternativt har utbildning/erfarenhet av mjukvaruutveckling inbyggda system.

Som person är du nyfiken och engagerad, du drivs av att få utveckla dig och din kompetens genom ett varierat, utmanande och spännande arbete. För att trivas i rollen tror vi också att du tycker om att arbeta som en del av ett team samt är relationsbyggande och kommunikativ. Vidare tror vi att du har en förmåga att snabbt sätta sig in i nya uppgifter, är prestigelös och besitter en vilja att alltid lära dig lite till.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Kumla
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här
(Ta bort för arbetaruppdrag)

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Kumla
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Utvecklare
Ingenjör
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

löpande

Om företaget

Syntronic Group är ett av Europas ledande forsknings- och utvecklingsföretag. Med en gedigen erfarenhetsbank från produktutveckling i över 30 år erbjuder vi våra kunder allt från expertkompetenser på konsultbasis till skräddarsydda nyckelfärdiga systemlösningar inom inbyggda system och trådlös kommunikation. Bland våra kunder finns flera världsledande företag inom branscher som telekom, medicinteknik, fordons-, försvars- och verkstadsindustri. Våra kontor finns i Gävle, Kista, Göteborg, Linköping, Sandviken och Lund. Dessutom erbjuder vi globala utvecklingstjänster tillsammans med våra utvecklingskontor i Kuala Lumpur, Penang, Beijing, Shanghai, Jakarta och Ottawa.