Flexibla studenter till Millcon AB

Flexibla studenter till Millcon AB

Här får du möjlighet att lägga till rollen som assisterande maskinoperatör på ditt CV samtidigt som du kan utöka den tomt ekande CSN-plånboken. På Millcon AB i Kumla arbetar de enligt 3-skift vilket gör det perfekt att kombinera ihop med dina studier. Är du en av våra 7 stjärnor? Sök redan idag då vi arbetar med löpande urval.

Information om uppdraget

Millcon AB grundades år 2001 och är ett privatägt fristående företag med 31 anställda och är beläget i Kvarntorps industriområde utanför Kumla. Millcon AB skapar nya möjligheter för deras kunder inom papper- och förpackningsindustrin genom kortare ledtider, snabbare hantering och enklare lösningar.
Deras kärnverksamhet ligger i omrullning och trissning av papper och kartong där deras kompetens tillsammans med den tekniska utrustningen gör dem till ett ekonomiskt alternativ, både för pappersbruk och konverterare.

Your browser does not support the video tag.

Med inspiration från lagidrott har man skapat en arbetsmodell som de kallar Millcon United, den engagerar och bidrar till att medarbetarna mår bättre i sitt arbete och privat. Här börjar du din karriär med en personlighetsanalys för att finna vad som gör just dig unik och viktig.

Nu vill de stötta upp sin verksamhet med assisterande maskinoperatörer som kommer ingå i en studenttpool via oss på Academic Work.

Du erbjuds
 • Utbildning i klämtruck på plats
 • En arbetsplats med stor fokus på arbetsmiljö och säkerhet
 • Närhet av natur och vandringsleder utanför dörren
 • Ta del av deras gym och mountainbike cyklar
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
 • Packa rullar
 • Packa på pallar och plasta in
 • Köra truck
 • Order förberedelser
 • Hantera i deras datasystem
Vi söker dig som
 • Studerar på eftergymnasial nivå som är CSN-berättigad och har minst 1,5 år kvar av dina studier
 • Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift då det sker i den dagliga driften
 • Innehar truckkort med behörighet B1 som är motviktstruck och har erfarenhet av detta
 • Innhar B-körkort
 • Kan vara tillgänglig för arbete 2 pass/ vecka
 • Kan arbeta alla skiften
Som person är du:
 • Flexibel
 • Självgående
 • Har god samarbetsförmåga
Övrig Information

Tjänsten är på deltid, minst 16 timmar per vecka. Det är ett krav på att finnas tillgänglig för två pass varje vecka. Till din hjälp används ett schemaläggningssystem där du intresseanmäler dig på pass minst en vecka innan. Vår Bemanningsservice hjälper till att matcha Millcon ABs behov med dina intresseanmälningar och bokar sedan upp dig på pass. Det är av stor vikt att du har ett flexibelt schema och även kan komma in med kort varsel.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Millcon ABs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Kumla
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se