Revisionsmedarbetare till Advice revision

Revisionsmedarbetare till Advice revision

Är du redo för ett nytt steg i din karriär inom revision? Vill du få möjligheten att arbeta på en mindre byrå med närhet till påskrivande revisorer? Då är detta rätt tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten som revisorsmedarbetare hos Advice revision kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av revision av främst små och medelstora företag.
Du kommer arbeta både självständigt och i team i revisionsuppdragen. I rollen kommer du arbeta nära påskrivande revisor och få möjligheten att utöka dina kunskaper samtidigt som du utvecklar dina kundrelationer.
Du kommer få möjlighet att arbeta brett med uppdragen och få en större förståelse av helheten.
I dina arbetsuppgifter ingår även upprättande av bokslut och årsredovisning för mindre bolag.

Din profil

Vi ser att du är en ansvarsfull person som fullföljer arbetsuppgifter och klarar av att arbeta mot deadlines. Du är utåtriktad och tar för dig på arbetsplatsen. Du förstår vikten av att skapa förtroendegivande relationer med kunder och klarar av både självständigt- och teamarbete.

Skallkrav
  • Högskoleutbildning inom ekonomi
  • Svenska i tal och skrift
  • Ca 2 års erfarenhet av revisionsarbete
  • Körkort B
Meriterande
  • Kunskap i Visma eller Fortnox
  • Kunskap i Excel
  • Erfarenhet inom bokslut eller deklarationsarbete
Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Växjö
Lön: Enligt överenskommelse
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Ekonomi, Revision
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 30 okt 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Advice Revision bedriver revisions- och konsultverksamhet. Kontoret är lokaliserat i Växjö och de inriktar sig främst mot uppdragsgivare i Smålandsregionen. Bolagets uppdragsgivare är mindre och medelstora företag inom olika branscher.
Här arbetar auktoriserade- och godkända revisorer, revisorassistenter och redovisningskonsulter med totalt nio anställda idag.
Som revisorer erhåller Advice revision en god kunskap om deras kunders verksamheter, system och målsättningar. Genom den kunskapen kan de på ett effektivt sätt ge stöd och råd till deras kunder.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.