IT-tekniker inom nätverk till Cygate i Växjö

IT-tekniker inom nätverk till Cygate i Växjö

Har du ett stort intresse för IT och drivs av ständig utveckling? Då är detta rätt tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som IT-tekniker hos Cygate kommer du att få vara en del av deras driftfunktion i Växjö. Här får du tillsammans med 5 andra kollegor ansvara för de ärende och felanmälningar som kommer in från kunder men också jobba med planerade uppgifter så som uppdateringar med mera. Visst arbete ute hos kunderna kan förekomma.

Din profil

Du drivs av ständig utveckling och gillar att lära dig nya saker. Med din nyfikenhet och problemlösande inställning bidrar du till teamets utveckling och strävan om att alltid hjälpa kunderna på bästa sätt.

Skallkrav:
  • KY/YH-utbildning inom IT/data/nätverk
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • B-Körkort
Meriterande:
- Erfarenhet av liknande tjänst
- Tillgång till bil
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 6 nov 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cygate är ett nordiskt företag som finns representerade i Sverige och Finland. De tillhör Nordens ledande systemintegratör inom data- video- och telekommunikation. Företaget skapar lösningar åt bland annat Internetleverantörer, telekomföretag, stat, myndigheter, Internetföretag, och tillverkningsindustrin. Med sin spetskompetens inom nätverk, säkerhet, telefoni/UC, mobilitet, plattform, virtualisering och drift skapar de IT-infrastrukturlösningar som ökar effektiviteten och minskar riskerna för företag och organisationer.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.