Industrimekaniker och Montörer

Industrimekaniker och Montörer

FSM. Föllinge Svets & Mekan AB

På Föllinge Svets & Mekan är vi 24 anställda som jobbar i hela Norrland, allt jobb utgår från vår välutrustade verkstad på 1600m2 i Föllinge. FSM strävar efter att vara förstahandsvalet när en kund vill ha en komplett lösning. Vi har en omsättning på ca 30miljoner och nu växer FSM så det knakar, vi behöver fler kollegor som är på hugget för att leverera kvalité till våra långvariga och nya kunder i Norr. På FSM håller vi alla ihop, du kommer få riktigt bra kollegor med lång erfarenhet. Många av våra anställda har varit med och byggt upp FSM ända sedan första dagen. Här hos oss är chefer/ägare med ut i verkligheten och jobbar på riktigt, något vi tycker är en självklarhet i ett riktigt arbetslag.

Vi söker 2 personer som vill vara med att leverera rent vatten och välservade sågverk till Norrland.

Ingen dag är den andra lik, ena dagen kan du få vara i Lit och byta lager i en transportör och andra dagen så kan du vara på väg till Sollefteå för att byta en ventil i ett Vattenverk, eller bygga ett nytt reningsverk på en skidort. Som du förstår så är det en hel del resande med övernattning, allt från 1 – 10 dagar i sträck kan du räkna med att vara borta. Du kommer att få förfoga över en välutrustad Firmabil när du jobbar hos oss. Självklar är det även en del verkstadsjobb i Föllinge. I verkstaden kan arbetet vara att till exempel tillverkning av stålkonstruktioner och rostfria detaljer då vi är certifierade enligt EN-1090-1.

För att jobba hos oss ska du vara på hugget och drivas av känslan av att vara hos en kund. När du är på väg från kunden efter arbete vill vi att du ska ha ett leende på läpparna då du fick 2-3 nya att börja planera för, tack vare att du utfört ett gott arbete.

Krav.

Erfarenhet av Industrijobb eller VA-jobb.

Kunna ligga ute på jobb.

Minst B-körkort.

Tala och skriva svenska.

Engagerad och lösningsinriktad.

Nästan alla jobb görs tillsammans med en eller fler kollegor så att vara en lagspelare är ett måste.

Behöver du boende så hjälper vi dig att ordna det.

Föllinge erbjuder Drömfiske, Jaktlycka, Skoteräventyr och Fjällidyll.

Tveka inte med en ansökan för att bli en del av FSM.
Mer info
Kontaktperson Andreas Larsson
Telefon +46703111018
Email Mejla Andreas Larsson
Område Krokom
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fsm.nu
Sista ansökningsdag 11 mars 2023 (38 dagar kvar)