ST-läkare till Krokom hälsocentral

ST-läkare till Krokom hälsocentral

Om arbetsplatsen
Välkommen till Krokoms hälsocentral. Hälsocentralen är en trivsam och väl fungerande arbetsplats som präglas av god gemenskap och ett nära samarbete mellan de olika yrkeskategorierna. Vi har ett upptagningsområde som sträcker sig från glesbygd till stad och har ett primärvårdsansvar för ca 10 000 invånare. Vi har hög kompetens inom forskning och handledning och är en populär utbildningscentral. Hälsocentralen är välbemannad med sina 50 medarbetare och representeras av Distriktsläkare, Distriktssjuksköterskor, Barnmorskor, Fysioterapeut, Psykolog, Psykoterapeuter, Undersköterskor och Medicinska sekreterare. Utöver det så finns även en familjecentral där MHV, BHV och Öppen förskola ingår.

Arbetsuppgifter
Vi söker en ST-läkare i allmänmedicin. En kombination av en engagerad studierektor, en bra ST-utbildning med lärande och fortbildning i fokus, tillsammans med en trivsam arbetsplats med erfaren handledare och härliga kollegor kommer att ge dig en bra start i yrkeslivet. Hos oss möter du patienter i alla åldrar från BHV till äldrevård vilket ger dig en spännande bredd i arbetet. Vi erbjuder individuella och flexibla lösningar så att du får ut det mesta av både arbetet och fritiden.

Kvalifikationer
Legitimerad läkare. Erfarenhet av arbete som läkare är meriterande, gärna från primärvården. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, framför allt förmåga till samarbete och kommunikation, samt stort intresse för allmänmedicin. Erfarenhet krävs.

Övrigt
Vill du veta mer om jobbet är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Sandra Forss
Telefon 0702207742
Område Krokom
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Läkare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://regionjh.se
Sista ansökningsdag 27 juli 2022 (27 dagar kvar)