Enhetschef i samledarskap, Röntgen, Östersunds sjukhus

Enhetschef i samledarskap, Röntgen, Östersunds sjukhus

Om arbetsplatsen
Vi söker en enhetschef i samledarskap till Röntgenverksamheten inom Östersunds sjukhus. Röntgenverksamheten vid Östersunds sjukhus är en enhet som leds i samledarskap av två enhetschefer.

Inom enheten arbetar runt 100 medarbetare. Kategorierna är röntgensjuksköterskor, undersköterskor, läkare, sjukhusfysiker, medicinsk sekreterare, sonograf, medicintekniska ingenjörer och adm. assistenter.

Arbetsuppgifter
Tillsammans med den andre enhetschefen har du budget-, arbetsmiljö-, utvecklings- och personalansvar. Som enhetschef ingår du i områdets ledningsgrupp. Ni som enhetschefer har i uppdrag att tillsammans med vår medicinskt ledningsansvarige och medarbetarna utveckla Röntgenverksamheten. Du kommer att få ett speciellt ansvar för att utveckla och förbättra enhetens planering när det gäller bland annat produktion och schemaläggning och i detta ingår ledning och planering.

Kvalifikationer
Högskola/universitetsutbildning eller motsvarande förvärvade kunskaper

Vi söker en positiv och handlingskraftig chef som skapar engagemang för verksamhetens uppgifter, utveckling och resultat. Du har en förmåga att ta tillvara medarbetarnas kunskap, erfarenhet och kreativitet för att driva förbättrings- och kvalitetsarbete. Du har en god kommunikativ förmåga och ditt ledarskap kännetecknas av att skapa förtroende och ett bra samarbete. Du har ett genuint intresse för att arbeta med produktions- och kapacitetsplanering. Meriterande är om du har erfarenhet från chef- och ledarskap. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
I Region Jämtland Härjedalen är livskvaliteten i fokus. Här är den storslagna naturen alltid nära. Här bor du trivsamt och kan fylla din fritid med upplevelser. Vår vision är god hälsa och vi vill vara en organisation som du längtar till och växer i. Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i kompetensen. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter.
Mer info
Kontaktperson Örjan Strömqvist
Telefon 073-073 47 15
Område Östersund
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.regionjh.se
Sista ansökningsdag 24 nov 2019 (5 dagar kvar)