Barnmorska till Krokom och Föllinge HC

Barnmorska till Krokom och Föllinge HC

Om arbetsplatsen
Välkommen till Krokoms hälsocentral! Hälsocentralen är en trivsam fullbemannad och väl fungerande arbetsplats som präglas av god gemenskap och ett nära samarbete mellan de olika yrkeskategorierna. Vi har ett upptagningsområde som sträcker sig från glesbygd till stad och med vår mottagning i Föllinge har vi ett primärvårdsansvar för ca 11 400 invånare. Vi har hög kompetens inom forskning och handledning och är en populär utbildningscentral. Tillsammans med kommunen driver vi en familjecentral där barnmorskemottagningen, barnhälsovården och socialtjänst samt öppen förskola ingår. Hälsocentralen i Krokom är belägen två mil från centrala Östersund. Vi söker nu en vikarierande barnmorska på heltid.

Arbetsuppgifter
Som Barnmorska inom Krokoms primärvård ansvarar du för mödrahälsovård, cellprovtagning, STI-provtagning, preventivmedelsrådgivning, telefonrådgivning. Du har en mycket viktig roll i arbetet med föräldrastöd i grupp. Du kommer att jobba utifrån evidensbaserade metoder individuellt, i grupp och via internet. Inom Krokoms närvårdsområde arbetar vi kontinuerligt med utvecklingsarbete och vi driver fortlöpande olika projekt tillsammans med andra yrkeskategorier. Handledning av studenter och kandidater ingår i uppdraget. Placeringen är vid Krokoms HC med ett upptagningsområde för hela Krokoms närvårdsområde vilket innebär att vi även har ett ansvar för Föllinge HC.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är: - Utbildad barnmorska. - Har erfarenhet av arbete inom primärvården. - Har förskrivningsrätt. - Är van att handleda studenter då vi är en stor utbildningscentral. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Vill du veta mer om jobbet är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Sandra Forss
Telefon 0640-16606
Område Krokom
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://regionjh.se
Sista ansökningsdag 12 aug 2022 (2 dagar kvar)