Är du en nyfiken och prestigelös person som är van att arbeta på ett strukturerat sätt på flera fronter och gillar att skapa långsiktiga relationer? Har du lokal kännedom om östra Jämtland och erfarenhet av B2B-försäljning? Vill du bli en del av ett framåtriktat företag där digitalisering står i fokus? Då är detta chansen för dig! Reaxcer AB söker en driven marknadsinriktad Säljare med östra Jämtland som sitt arbetsområde.

Beskrivning:
Som säljare hos oss kommer du att sälja transport-, maskin- och entreprenadtjänster och utveckla merförsäljningen inom ditt område. Tjänsten innebär att du kommer ha återkommande kontakt, både genom fysiska och digitala besök, med kunder, delägare och externa åkerier. Du kommer att prissätta, kalkylera samt lämna offerter på uppdrag och delta i utvecklingsprojekt tillsammans med kunder och utförare. Tjänsten kommer att innehålla dagsresor inom området, med eventuella övernattningar.

Kvalifikationer:
  • God erfarenhet av arbete med anläggning/entreprenad
  • Grundläggande gymnasiekompetens eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Förmåga att tala, läsa och förstå svenska och engelska språket
  • God IT-kunskap, särskilt Officepaketet
  • Förhandlingsteknik

Meriterande:
  • Goda ekonomiska kunskaper
  • Arbete på Väg 1.1, 1.2, 1.3
  • Safe construction training
  • Erfarenhet av CRM-system

I den här rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, därför tycker vi att person är viktigare än stationeringsort. Som person är du organiserad, bra på att prioritera och att hålla deadlines. Du är socialt kompetent och affärsmässig.
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, därför vill vi understryka att både män och kvinnor i olika åldrar och med olika bakgrund är välkomna med sin ansökan till oss.

Övrig information:
Urvalet sker löpande varför vi vill få din ansökan så snart som möjligt.
 
Mer info
Område Krokom
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.reaxcer.se
Sista ansökningsdag 11 dec 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se