Nu söker vi fastighetsskötare

Nu söker vi fastighetsskötare

Vi på OnePartnerGroup söker nu fyra (4st) Fastighetsskötare för uppdrag hos kund. Uppdraget beräknas starta omgående och pågå till slutet av sommaren. Uppdraget kan komma att förlängas. Tjänsterna är placerade; 2 st i Krokom, 1 st Nälden/Offerdal och 1 st i Ås.

Beskrivning:

Arbetet innebär att du utför drift och skötsel både inomhus och utomhus. Du ska ha kunskap för att självständigt kunna utföra felsökning och reparationer på fastigheternas tekniska system och utrustning. Du ser till att värme, ventilation och andra tekniska system fungerar och att hyresgästerna får bra service som möjligt. I arbetsuppgifterna ingår utförs på ett fastighetsbestånd bestående av lägenheter och lokaler. Exempel på arbetsuppgifter kan vara felsökning av el och värmesystem, byte av ljuskällor, se till att fläktar fungerar, skottar snö(det mesta ligger på entreprenad) fixa stopp i avlopp samt byte av trasiga komponenter. Skötsel av utemiljön ingår i arbetsuppgifterna. Främst handlar det om att drift och skötsel och åtgärda fel och brister. Andra arbetsuppgifter kan förekomma. Du kommer att arbeta i ett team där Husvärden/Bovärden är din närmaste kontaktperson som även ansvara för det dagliga arbetet.

Andra arbetsuppgifter kan förekomma.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har:
  • Relevant utbildning inom exempelvis fastighet, el eller VVS alternativt dokumenterad
  • Erfarenhet av fastighetsskötsel
  • Körkort klass B
  • Behärska och ha god förståelse för svenska språket i tal och skrift
  • Goda datorkunskaper då arbetsorderhantering sker i digitala system
Vi tror att du som söker är en person som har lätt att bemöta människor, är noggrann och strukturerad. Men framförallt ser vi att du tar egna initiativ och är självgående med stor handlingskraft i ditt yrkesutövande. Då en del reparationer av maskiner och fordon kan förekomma är det meriterande om du har mekaniska kunskaper.

Anställningsform:

Visstidsanställning med möjlighet till förlängning

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Arbetstid och lön:

Dagtid/Lön enligt avtal

Övrig information:

Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag.
Mer info
Kontaktperson Gustaf Wrangbäck
Telefon 063194341
Område Krokom
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se