Underhållstekniker Hissmofors sågverk

Underhållstekniker Hissmofors sågverk

Hissmofors Såg är en industri som ständigt utvecklas och förbättras. Sågverket ägs av Norra Skog som är en skogsägarförening med rötterna i Norra Skogsägarna och Norrskog. Föreningen ägs av 27 000 enskilda skogsägare med ett samlat skogsinnehav på drygt 2,3 miljoner hektar skogsmark i norra Sverige. Norra Skogs huvudkontor ligger i Umeå.

Läs mer på www.norraskog.se.

Till vår underhållsavdelning på Hissmofors sågverk söker vi nu två tekniker.

Arbetsuppgifter
Som tekniker inom UH-gruppen kommer du fortlöpande arbeta med underhåll, felsökning, reparation och installationer inom vårt fabriksområde.
Vi är i dagsläget ett arbetslag på 15 st individer som arbetar förebyggande för att se till att sågverket har de bästa förutsättningarna att leverera vår produkt. Vi är verksamma inom hela industriområdets olika enheter så vi kan lova ett varierande och utmanande arbete.
För att ta steget vidare i det förebyggande arbetet behöver vi rätt bemanning, och här är du som tekniker viktig.

Vi tror att du är van att röra dig i industriell miljö alt tungmekaniker och arbeta inom områden som till exempel hydraulik, tryckluft, mekanik och smörjning.
Meriterande är om du har erfarenhet från förebyggande och systematisk underhåll.
För tjänsten erfordras viss datorvana då vi avrapporterar och dokumenterar våra jobb i vårt underhållssystem.

För att lyckas hos oss har du ett eget driv att få saker utförda.
Med hjälp av din riskmedvetenhet och problemlösningsförmåga tänker du aktivt på din och andras säkerhet och knyter ihop helheten på de problem som uppstår.
Du ser också vinsten i att arbeta i team och tillsammans och med gemensamma kunskaper och erfarenheter bygga lösningar för att öka sågverkets produktion.

Krav:
B-körkort.
Avklarad gymnasial utbildning, teknisk inriktning (ex industri, tunga fordon, el och värme). Erfarenhet kan uppväga utbildningskrav.

Arbetet bedrivs till största delen inomhus men utomhusarbete förekommer.

Arbetstider idag: Skiftgång (I2), Dagtid eller ständig natt.

Tjänsten är tillsvidare och inleds med en provanställning:

Tillträdesdag enligt överenskommelse

Närmare upplysningar om tjänsten:

Eva Johansson, Hr-specialist, 076-188 05 57, eva.m.johansson@norraskog.se

Jimmy Andersson, Underhållschef, Hissmofors Såg,010-150 28 64 , jimmy.andersson@norraskog.se

Välkommen med din ansökan senast 1 aug 2022. Rekryteringen sker löpande under ansökningstiden så skicka gärna in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Krokom
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 aug 2022 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Norra Skog är en nybildad skogsägarförening med rötterna i Norra Skogsägarna och Norrskog. Föreningen ägs av 27 000 enskilda skogsägare med ett samlat skogsinnehav på drygt 2,1 miljoner hektar skogsmark i norra Sverige. Norra Skog har sitt huvudkontor i Umeå och ett 30-tal lokala kontor, från Sundsvall i söder till Övertorneå i norr. Industridelen, Norra Timber, omfattar tre sågverk, tre förädlingsenheter och en stolpfabrik. Tillsammans äger också medlemmarna 30 procent av massabruket Husum Pulp AB.