Projektledare hos ANDRITZ Hydro

Projektledare hos ANDRITZ Hydro

Om tjänsten
Som projektledare på Andritz driver du i en stimulerande miljö små, medelstora eller stora projekt åt rätt håll, på rätt sätt och i rätt tid. Du håller alltid en effektiv kommunikation med kunden och ditt team, och kan anpassa ditt projektledarskap efter situationen. Stor frihet under ansvar. Det övergripande målet för projektledaren är att klara av att utföra projekten inom den bestämda tidsramen, att budgeten hålls och att kvaliteten ligger på en hög nivå.

För att trivas hos oss ska du gilla en verksamhet som är omväxlande och ställer krav på din förmåga att planera, prioritera och strukturera ditt arbete.

Kvalifikationer & personliga egenskaper
Att vara målinriktad, strukturerad, kunna ha många bollar i luften samtidigt, vilja utveckla affärsmannaskapet och vara socialt utåtriktad är ett måste för att lyckas.
Du har god förmåga i att vägleda dina projektmedarbetare genom beslut och tidspressade scheman. Du har en teknisk utbildning i grunden gärna följt av en ingenjörsutbildning med minst nåt års erfarenhet av projektledning. Du är van vid att leda och följa upp projekt efter uppsatta mål och du trivs i mötet med kunden och är van vid att hantera flera olika intressenter i ett projekt. Du visar alltid en tydlig väg framåt och har en förmåga att skapa entusiasm, engagemang och framgång hos dina medarbetare och de projekt du leder. Du sätter affären i fokus, har förmåga att arbeta proaktivt samt gillar att bidra med energi och insikter till teamet. Då rollen innebär internationella kontakter behöver du hantera svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande med kunskap inom ABT och liknande.
Resor i tjänsten förekommer och därför är körkort på bil ett krav.

Vi fäster stor vikt vid dina ledaregenskaper och söker dig som är affärsinriktad och har en drivkraft utöver det vanliga. Du har en teknisk förståelse och är duktig på att kommunicera och uttrycka dig.

Vi erbjuder

Andritz söker dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt. Du kommer att ha en central roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt till tak.

Övrigt

Rekryteringsprocessen pågår och urval kommer ske löpande så vänta inte med din ansökan om du är intresserad av tjänsten. Rekryteringen kan avslutas innan sista ansökningsdag
Mer info
Kontaktperson Peter Boije
Telefon 070-5813199
Område Krokom
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.min-byra.se
Sista ansökningsdag 5 apr (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ANDRITZ Hydro AB ingår i Andritz Group som är en internationell koncern med huvudkontor i Österrike, totalt i koncernen finns ca 27000 anställda. Inom koncernen finns 6 affärsområden varav HYDRO är ett. ANDRITZ Hydro AB levererar i projektform service, renovering och uppgradering av turbiner och generatorer för vattenkraft. Leveranserna kan vara allt från en enskild reservdel till fleråriga och omfattande uppgraderingsprojekt. Företaget är lokaliserat i Vaplan ca 3mil väster om Östersund och där finns idag ca 70 anställda. leveransernas omfattning kräver en bred kompetensbas varvid företaget har egen förmåga att hantera allt från konstruktion och projektledning till produktion och montage. Efter några år av marknadsförändringar ser vi nu en stabilare period framför oss och behöver därför utöka personalstyrkan för att bygga för framtiden