Hoppa till innehåll

Leg. Psykolog /Leg. Psykoterapeut till VarnumHälsan Företagshälsa

Publiceringsdatum
27 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

VarnumHälsan är en etablerad företagshälsa som finns i både Kristinehamn och Karlskoga.

Vi vill utöka vårt team med ytterligare en kollega! Hoppas det är du!

Vill du arbeta med oss på VarnumHälsan och få chansen att arbeta i ett positivt team med arbetsglädje som högsta prioritet? Nu har du chansen då vi ska förstärka vårt team ytterligare med en kollega!

Vi hjälper våra kunder att skapa resultat genom människor. Det gör vi genom att effektivisera organisationer, utveckla ledare, skapa engagemang hos medarbetare och bidra till positiva arbetsmiljöer hos våra kunder.

Som leg psykoterapeut eller leg psykolog hos VarnumHälsan har du en mycket viktig roll i arbetet med att skapa resultat och värde för våra kunder.

Du arbetar konsultativt mot våra kunder som ett stöd för chefer, kontaktpersoner och anställda. Tyngdpunkten i tjänsten är att genomföra insatser på individnivå, men även uppdrag på grupp- och organisationsnivå förekommer i form av exempelvis psykosociala arbetsmiljökartläggningar och handledning av grupper.

Du kommer bl.a. att arbeta med:

  • Samtalsstöd och samtalsbehandling
  • Psykosociala arbetsmiljöfrågor
  • Kartläggningar
  • Handledning av individer och grupper

Vi söker dig som är leg. Psykoterapeut alternativt leg. Psykolog och har intresse och erfarenhet av arbetsrelaterad ohälsa samt erfarenhet av att ha arbetat med individsamtal, utbildning och grupper.

Meriterande om du har vidareutbildning inom eller erfarenhet av området rehabilitering, organisatorisk och social arbetsmiljö. Du får gärna ha arbetat med KBT, ACT, eller FACT.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Som person är du drivande och har kunskap om sambandet mellan individ, grupp och organisation samt förmåga att omsätta det till effektiva insatser i relation till kund.

Hos VarnumHälsan erbjuder vi dig möjlighet till kompetensutveckling inom företagshälsa och intressanta kunder, både inom privat och offentlig sektor.

Övrigt: Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Tjänstgöringsgrad deltid initialt, men med stor möjlighet till heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten kan innebära resor vilket innebär att du måste ha körkort och gärna tillgång till egen bil i tjänsten.

Arbetstid helgfria vardagar 8-16:30

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
26 juni 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se