Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
20 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Tågåkeriet i Bergslagen AB (Tågab) är ett regionalt järnvägsföretag med Värmland och Bergslagen som bas.
Vi är Sveriges mest kompletta tågföretag med gods- och persontrafik samt egen verkstad i Kristinehamn.


Är du en duktig mekaniker som gillar praktiskt underhåll med varierande arbetsuppgifter och utmaningar? Läs mer nedan och ta chansen att bli en del av ett av Kristinehamns största företag i en bransch som är högst delaktig i den gröna omställningen och med goda framtidsutsikter!

Välkommen till Tågab   - det kompletta tågföretaget!

Vår egen verkstad med 70 medarbetare är en viktig komponent i verksamheten. Verkstaden ansvarar för underhåll och reparation av både våra egna fordon samt externa kunders lok, vagnar och motorvagnar. Vi har även en avdelning som jobbar med ombyggnader och revision. Vårt engagemang för samhällsnytta och miljö är en central del av våra värderingar. Genom att erbjuda tågtransport som ett miljövänligt alternativ till traditionella transportmetoder, bidrar vi till minskat koldioxidutsläpp och en renare värld. Vi strävar efter att vara en arbetsplats som präglas av mångfald, jämn könsfördelning och inkludering. Vi vill spegla det samhälle vi lever i och ser olikheter mellan människor som en styrka. 

Om Jobbet
Vi söker nu en engagerad och nyfiken mekaniker till vår verkstad i Kristinehamn. Vi tror att du som söker tjänsten är tekniskt och mekaniskt kunnig och sätter stort värde på kvalité. Tjänsten innebär service, reparationer och felsökningar på järnvägsfordon. I den här rollen är man oftast i kontakt med större och därmed tyngre delar och inte alls lika mycket inslag av finmekanik. Besök oss gärna på vår verkstads egna Instagram för att se bilder från vår vardag, sök på "tagab_verkstad" 

Vem söker vi?
Vi söker dig som har en mekanisk bakgrund, gärna som lastbilsmekaniker eller varför inte som mekaniker inom tyngre industri. Det är meriterande om du har erfarenhet som mekaniker inom järnvägsfordon men har du mekat med andra typer utav fordon kan det vara nog så värdefullt. Vidare ser vi gärna att du är en schysst kollega som smälter in bra i gruppen och kommunicerar obehindrat på svenska i såväl tal som skrift.  

Övrigt
Arbetstider: Dagtid, annan schemaläggning finns som alternativ
Som TÅGAB-anställd omfattas du av konkurrenskraftiga förmåner såsom friskvårdsbidrag med mera.

Hur går vi vidare?
I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Du kommer att bli direktanställd på TÅGAB. Genom att söka denna tjänst ger du ditt samtycke till oss att begära in utdrag ur belastningsregister. Vi behandlar ansökningarna löpande, varmt välkommen med din ansökan! Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se

Tågåkeriet i Bergslagen (Tågab) logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 dec. 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se
https://www.tagakeriet.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Tingsryd
Industri & Anläggning
Företagslogga
Jönköping stad
Industri & Anläggning
Företagslogga

Liknande Jobb

Kristinehamn
Bygg & Hantverk
Företagslogga
Kristinehamn
Bygg & Hantverk
Företagslogga
Kristinehamn
Bygg & Hantverk
Företagslogga