Junior IT-tekniker

Junior IT-tekniker

Ricoh IT-partner/Qlosr söker Junior IT-tekniker till vårt kontor i Kristinehamn

Vi är i en spännande tillväxtperiod och behöver förstärka med fler resurser som har ett genuint engagemang och intresse för teknik och IT. Är du i början av din karriär och vill utvecklas vidare? Har du ett naturligt kundfokus och gillar kontakten med människor? Då kan vi erbjuda en spännande tjänst i ett tillväxtföretag.

I rollen som junior IT-tekniker kommer du tillhöra vårt kontor i Kristinehamn och få arbeta tillsammans med kompetenta och erfarna kollegor. Du kommer få utbildning och stöd för att självständigt kunna börja arbeta med drift, utveckling, felsökning och support av IT-miljöerna hos våra kunder.

På sikt kommer du även att utföra installation och underhåll av mjukvaror, klienter, nätverk och säkerhetslösningar. Arbetet utförs både via fjärranslutning och på plats hos kund.

Vem är du?

Vi tror att du är i början av din karriär samt att du har ett stort IT- och teknikintresse som gör att du håller dig uppdaterad kring den senaste tekniken.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av exempelvis Microsoft server, Microsoft 365 men det är inget krav. Du kommunicerar obehindrat i svenska i tal och skrift.

Som person har du förmåga att lära dig nya saker och du har en nyfikenhet för det du inte än behärskar. Du uppskattar ett högt tempo och har lätt för att knyta nya kontakter.

Vi erbjuder dig

Qlosr koncernen är idag 180 medarbetare och har kontor på 9 orter i Sverige. Vi har en stark värdegrund där teamkänsla och viljan att hela tiden utvecklas och göra skillnad är grunderna till vår framgång och tillväxt. Vi är ett snabbrörligt och kundfokuserat bolag där det är ont om mellanchefer men nära till kollegor.
Vi erbjuder en stimulerande arbetsplats där vi skrattar och har roligt tillsammans. Mår vi själva bra, presterar vi bra. Presterar vi bra blir våra kunder nöjda. Nöjda kunder leder till fler nöjda kunder som leder till en lönsam utveckling. Det är så vi vill ha det!

Ansökan

Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, 2023-03-31.

B-körkort är ett krav. Ansökan skickas till: dan@rglit.se
Mer info
Kontaktperson Dan Larsson
Email Mejla Dan Larsson
Område Kristinehamn
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (8 dagar kvar)