Hoppa till innehåll
Ramirent AB logotyp

Medarbetare till Ramirent Kristinehamn

Publiceringsdatum
31 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker nu dig som är kundorienterad, tekniskt intresserad och trivs med ett fysiskt arbete till vårt kundcenter i Kristinehamn.

Lagspelaren med ett öga för service

På kundcentret är vi ett tajt gäng där vi backar upp varandra i arbetet. Som vår nya kollega kommer du att arbeta med:
  • Kundmottagning i returhanteringen
  • Funktionskontroller, underhåll och reparationer av våra maskiner
  • Truckkörning, lastning och lossning
  • Tvätta och rengöra maskiner
  • Du kommer att fungera som tekniskt stöd i våra verksamhetssystem både internt och för våra kunder
Din profil
  • Vi ser att du har genomgått gymnasieutbildning eller liknande med inriktning teknik, transport, maskin eller bygg
  • God datorvana och B-körkort
  • Svenska flytande i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska
  • Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av lagerarbete och kundbemötande
  • Har du truckkort, liftkort eller god maskinkännedom är det meriterande
Eftersom rollen innebär en hel del kundkontakt med många kontaktytor ser vi att du är serviceinriktad och har god samarbetsförmåga, ute på fältet är du Ramirents ansikte utåt. Du tar ansvar för de uppgifter du blir tilldelad samt arbetar noggrant och strukturerat.

Vad kan Ramirent erbjuda dig?

På Ramirent är våra värderingar "Smooth Service with a Smile". Detta gör Ramirent till en arbetsplats präglad av entusiasm, en trevlig stämning och god laganda. Ramirent är också ett starkt utvecklingsorienterat företag som värderar sina medarbetare högt. Därmed månar vi också om våra medarbetares kompetensutveckling. När du arbetar hos oss utvecklas du med företaget; dina insatser och initiativ uppmärksammas tillsammans med dina ambitioner att utvecklas inom verksamheten.

Omfattning

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning om 6 månader. Tjänsten är på heltid.

Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan senast den 30/6. Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor rörande tjänsten vänligen kontakta kundcenterchef Kenneth Karlsson, 054-852084 .

RAMIRENT AB
Vi är marknadsledande inom svensk maskinuthyrning. Ramirent hjälper sina kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Det gör företaget genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Ramirentgruppen har verksamhet i nio länder och tillhör sedan 2019 Loxamkoncernen som är ett av Europas ledande företag inom maskinuthyrnings-branschen och världens fjärde största maskinuthyrningsbolag.


Besök oss på www.ramirent.se

Ramirent - Din lokala maskinuthyrare
Ramirent AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

RAMIRENT är ett av Europas ledande maskinuthyrningsföretag. Vi levererar maskin- och säkerhetslösningar till såväl byggbranschen som övriga industrier, med målet att öka säkerheten och effektiviteten ute på arbetsplatserna. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. 2019 förvärvade Ramirent maskinuthyrningsbolaget Stavdal, vilket innebär att Ramirent nu är marknadsledande inom den svenska maskinuthyrningsbranschen. Ramirent har verksamhet i nio länder (Finland, Sverige, Norge, Estland, Lettland, Litauen, Tjeckien, Slovakien och Polen) och tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, världens tredje största maskinuthyrningsbolag.