Hoppa till innehåll
Qlosr Group logotyp

IT tekniker till Qlosr Värmland

Publiceringsdatum
07 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Qlosr Värmland söker junior IT tekniker och IT tekniker till vårt kontor i Kristinehamn

Vi är i en spännande tillväxtperiod och behöver förstärka med flera resurser där vi söker dig som har ett genuint engagemang och intresse för teknik och IT. Om du har ett naturligt kundfokus och gillar kontakten med människor kommer det här jobbet passa dig utmärkt. Vi söker en junior IT tekniker med cirka 1 års arbetslivsfarenhet och en IT tekniker med cirka 2-4 års erfarenhet.

Arbetsuppgifter i axplock:
 • IT-support via telefon, mail, fjärrstyrning från kontoret i Kristinehamn, och på plats hos kund.
 • Felsökning och teknisk problemlösning av allt ifrån klienter, nätverk och applikationer.
 • Hantera konto- och behörighetsadministration i bland annat Active Directory.
 • Hantera ärenden via ärendehanteringssystem.
 • Beställningar av konton, behörigheter, licenser och hårdvara.
 • Utföra installation av hårdvara och mjukvara kundens arbetsmiljö och lokaler
Vi söker dig med
 • Tidigare erfarenhet av något serviceyrke där du haft kundkontakt.
 • Arbetat 1-2 år i Microsoft miljö.
 • Erfarenhet av mobiltelefoner, pekplattor såväl som av datorer och kringutrustning.
 • God kompetens inom Microsoft 365
 • Kunskaper och erfarenhet inom Microsoft Azure
 • Förståelse för nätverk och säkerhet
 • Brinnande intresse för teknik och problemlösning.
 • Kan flytande svenska i tal och skrift.
 • B-körkort.
Mer om dig

Som person är du lugn, metodisk och pedagogisk. Du är lyhörd, driven och samarbetsvillig, och trivs med att arbeta i team såväl som självständigt. Att arbeta serviceinriktat är naturligt för dig, och du är van vid att ha direktkontakt med användare. Du är van att ta initiativ samt är självgående, drivs av en hög ansvarskänsla och utför dina arbetsuppgifter med engagemang och professionalitet. Du uppskattar ett högt tempo och har lätt för att knyta nya kontakter, och du är en lagspelare.

Vi erbjuder dig

Qlosr är det personliga och nära bolaget med en stark värdegrund och företagskultur. Att vara en del av Qlosr innebär att vara en del av ett lag där vi är hjälpsamma och samarbetar för att nå bästa resultat. Med frihet under ansvar som ledstjärna tar alla ansvar för sin egen prestation och levererar mot uppsatta mål. Med ett tydligt kundfokus skapar vi förutsättningar för tillväxt samtidigt som vi utvecklas och har roligt tillsammans.

Ansökan

Skicka gärna in ditt CV, du behöver inte skicka in ett personligt brev utan svara istället på frågorna som kommer dyka upp när du klickar dig vidare i ansökan. Har du några frågor kring rollerna och hur det är att arbeta på Qlosr Värmland är du välkommen att kontakta VD Allan Hallén på 070 699 43 36 eller allan.hallen@qlosr.se

Sista ansökningsdag är 7/12 men vänta inte till dess utan skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi går igenom ansökningar kontinuerligt.

Om Qlosr
Qlosr Värmland är en del utav Qlosr Group AB (publ) som är en helhetsleverantör av IT-lösningar vilket omfattar försäljning och leverans av paketerade prenumerationstjänster. Största delen av verksamheten bedrivs på den nordiska marknaden och består av paketerade IT-tjänster inom arbetsplats, nätverk och serverdrift. Bolagets tre primära målgrupper utgörs av små- och medelstora företag, offentlig sektor samt den privata skolsektorn med fokus på större nationella skolkoncerner
Qlosr Group logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 jan. 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Qlosr Group AB (publ) är en helhetsleverantör av IT-lösningar vilket omfattar försäljning och leverans av paketerade prenumerationstjänster. Största delen av verksamheten bedrivs på den nordiska marknaden och består av paketerade IT-tjänster inom arbetsplats, nätverk och serverdrift. Bolagets tre primära målgrupper utgörs av små- och medelstora företag, offentlig sektor samt den privata skolsektorn med fokus på större nationella skolkoncerner.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Transport & Logistik
Företagslogga
Stockholms stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga

Liknande Jobb