Hoppa till innehåll
Ansök nu
Har du ett brinnande intresse för utveckling och digitalisering? Gillar du dessutom att strukturera samt arbeta med stor frihet och kreativitet? Om du vill vara med att skapa framtidens IT-miljö så kan denna tjänst vara för dig!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker i samarbete med Tågab en IT-ansvarig.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds
  • Arbete på ett härligt företag med varierande arbetsuppgifter och stor frihet
  • Använda din kreativa sida för att bygga upp och skapa struktur från grunden
  • Utvecklingsmöjligheter och goda förmåner
Arbetsuppgifter

På Tågab´s anläggningar kommer du ansvara för utvecklingen och driften av deras IT-system. I denna förändringsresa kommer du vara med och förbättra olika områden inom organisationen samt vara med i omställningen till en ny IT-miljö. Arbetsuppgifterna består bland annat av:
  • Utveckla befintliga system, samt driva upphandling och införande av nya system
  • Driva digitaliseringsprojekt och medverka i branschmöten angående IT-säkerhet
  • Tillse att IT-säkerheten efterhålls och att personalen är medvetna om IT-risker
  • Ansvara för att felsöka och lösa interna IT-problem
Vi söker dig som
  • Har bred erfarenhet inom IT och verksamhetsutveckling
  • Goda kunskaper i Office365
  • Meriterande är om du har erfarenhet av IT-säkerhet och projektledning
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Tågab. Du är nyfiken, kreativ och kan se organisationens behov och förbättringsmöjligheter. Att du är kommunikativ, lyhörd och tålmodig kommer vara viktiga egenskaper för förmågan att lära ut de nya systemen till resten av organisationen. Vi ser även att du har skinn på näsan och är inte rädd för att ställa krav.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Kristinehamn
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jesper Wingqvist

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson
Jesper Wingqvist
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 juli 2023 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare