Maskin/Teleskoplastarförare

Maskin/Teleskoplastarförare

Är du driven, gillar utmaningar, självgående och kan tänka dig att jobba i ett familjeföretag?

Vi söker en förare till våra Teleskoplastare som finns stationerade i Karlstad, Karlskoga och Kristinehamn.

Våra teleskoplastare är av märket Merlo med storlekar från stela små smidiga lyfthöjd 6m, till de större med lyfthöjd 30m.

Yrkesbevis på teleskoplastare, säkra lyft och god körvana av runtomsvängande och stela teleskoplastare är meriterande. Tjänsten tillsätts omgående eller efter överenskommelse.

Känner du, att just du är rätt person till tjänsten?

Kontakta:

Daniel 070-3412229

Dan 070-5777677
Mer info
Telefon 0703412229
Email Mejla Linnés i Kristinehamn AB
Område Kristinehamn
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.linnes.se
Sista ansökningsdag 11 maj 2023 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Linnés i Kristinehamn AB är ett byggföretag som etablerades för drygt 55 år sedan här i Kristinehamn. Företaget har 3 olika verksamhetsområden som under året växt i både engagemang och omsättning.

Teknisk förvaltning av lägenheter och lokaler, vi förvaltar idag ca 700 lägenheter och 55.000 kvm affärsyta. Fastighetsbeståndet är fördelat över 5 olika fastighetsbolag. Vi har lägenheter i centrala och naturnära områden som samtliga håller en hög standard avseende ytskikt och teknisk utrustning. De lokaler vi förvaltar är centralt belägna i bästa läge på och omkring centrum och Kungsgatan.

Byggentreprenad, vi är ett heltäckande byggbolag som genomför om, ny och tillbyggnationer samt rotrenoveringar. Vi jobbar oftast i projekten som totalentreprenör och utför arbetet med stor kunskap och hög kvalité.

Maskinentreprenad, för att möta behovet hos våra kunder har vi byggt upp en modern maskinpark och kan idag erbjuda våra kunder arbeten inom lyft, transport, gräsklippning, sopning och snöröjning.