Hoppa till innehåll
Hygns Vilt AB logotyp

Slaktare/Styckare och Charkuterist sökes

Publiceringsdatum
03 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Vi söker positiva och engagerade medarbetare som brinner för djurvälfärd och råvaran. Du ska ha jobbat inom slakt och styckning av både vilt och tamboskap och/eller ha erfarenhet inom charktillverkning av så väl emulsionskorvar, råkorvar, varm- och kallrökning samt lufttorkade produkter.
I arbetsuppgifterna ingår allt inom slakt och styckning, tillverkning, paketering, städning och dokumentation med egenkontroll och HACCP. På Hygns Vilt kontrollerar vi hela kedjan från slakt till färdig produkt. Hos oss är högsta möjliga djurvälfärd, hygien och omsorg om råvaran det absolut viktigaste.

Vi söker dig som vill vara en del av vårt team, som kan jobba både självständigt och i lag och tillsammans hjälpas åt att utveckla och expandera företaget.

Krav/Meriterande: Livsmedelshygienutbildning och kompetensbevis för slakt. Djurvana och kompetensbevis med djurvälfärd. Charkuterist utbildning eller arbetslivserfarenhet inom charkuteri.
Flytande svenska i så väl tal som skrift.
Minimum B-körkort och tillgång till bil.

Intervjuer sker löpande.
Hygns Vilt AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hygns Vilt AB är ett familjeföretag grundat 1997 som specialiserar sig på förädling och försäljning av viltkött som nu håller på att expandera.
Vilthanteringsanläggningen kompletteras med ett nybyggt djurstall för mottagning av nötkreatur, gris och lamm. Slakeriet tillhandahar såväl legoproduktion samt till egen försäljning mot restaurang, grossist och slutkund. All produktion sker på gården från slakt, styckning, paketering, förädling av chark samt catering och gårdsbutik. Ledning och medarbetare jobbar tätt tillsammans och vi värdesätter möjligheten till ett varierat arbete som följer säsongerna och nära naturen. Det finns många möjligheter att utveckla sitt intresse för djur, råvara och mat.

Företagets fokus ligger på att erbjuda kött av högsta kvalitet, vilket innebär att de endast samarbetar med noggrant utvalda jägare och bönder som följer hållbara och etiska jaktrutiner samt håller högsta möjliga djurvälfärd. Genom att säkerställa en ansvarsfull och hållbar hantering av köttet kan Hygns Vilt erbjuda produkter av exceptionell smak och kvalitet samtidigt som de främjar bevarandet av den svenska naturen.Med en passion för att erbjuda högkvalitativa produkter från svenska skogar till både konsumenter och restauranger, har Hygns Vilt etablerat sig som en ledande aktör inom sin bransch.

Utöver försäljning av kött erbjuder Hygns Vilt även olika tjänster såsom styckning, förädling och specialanpassade beställningar för restauranger och storkök samt legotillverking av chark. Deras engagemang för kvalitet och service har gjort dem till en pålitlig partner för många inom restaurangbranschen.

Hygns Vilt AB brinner för att producera kvalitativa livsmedel och vill erbjuda ett premiumkött som idag inte finns tillgänlig på marknaden. Vi ser en stor efterfrågan på småskalig slakt där det är ett nära sammarbete mellan bonden, slakteriet och kunderna för att få fram den bästa råvaran.

Läs mer på www.hygnsvilt.se